Ελλάδα

Ο Σάκης Ρουβάς σε ημερίδα για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειες (pics)

Ο Σάκης Ρουβάς σε ημερίδα για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειες (pics)
Ο Σάκης Ρουβάς βρέθηκε στα Γιάννενα και έκλεψε τις εντυπώσεις

Ο Σάκης Ρουβάς σε ένα ρόλο που δεν έχουμε συνηθίσει, αυτό του επενδυτή. Ο διάσημος τραγουδιστής έκλεψε τα βλέμματα, στην ημερίδα για τις ανανεώσιμες ενέργειες, που έγινε στα Ιωάννινα.

Ο τραγουδιστής έχει επενδύσει στην παραγωγή ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές, όπως η βιομάζα και το βιοαέριο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα epiruspost. Και το ενδιαφέρον του παραμένει έντονο, όπως προδίδει η παρουσία του στην ημερίδα που έκανε η ΡΑΕ, για ενημέρωση σχετικά με τη δημοπρασία και τον νέο μηχανισμό στήριξης στην εγκατάσταση αιολικών πάρκων και φωτοβολταϊκών σταθμών που θα πραγματοποιηθεί στις 2 Ιουλίου.

Δεν είναι ξεκάθαρο τι ακριβώς περιλαμβάνουν τα πλάνα του Σάκη Ρουβά, αλλά η παρουσία του στα Ιωάννινα, μαζί με ανθρώπους που σχεδιάζουν την ανάπτυξη μονάδων βιοαερίου στην περιοχή, μόνο τυχαία δεν θεωρήθηκε από τους παραβρισκόμενους, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Στην διάρκεια της ημερίδας, στελέχη της ΡΑΕ τόνισαν την ανάγκη να υπάρξει στενή συνεργασία τραπεζών και επενδυτών, η οποία όπως αναφέρθηκε πρέπει να ξεκινήσει άμεσα, ώστε οι επενδυτές να έχουν εικόνα των όρων χρηματοδότησης πριν συμμετάσχουν στο διαγωνισμό. Το ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι ο τραπεζικός κλάδος δείχνει έτοιμος να χρηματοδοτήσει τα έργα πράσινης ενέργειας.

Πηγή: epiruspost.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη: Η εντυπωσιακή τούρτα για τα γενέθλια του γιου τους (pic)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments