Αυτοκίνητο

Thessaloniki Moto Show: Άνοιξαν οι πύλες της μεγαλύτερης έκθεση μοτοσυκλέτας

Thessaloniki Moto Show: Άνοιξαν οι πύλες της μεγαλύτερης έκθεση μοτοσυκλέτας
Μέχρι τις 20 Μαΐου.

Το Thessaloniki Moto Show, φιλοξενείται από σήμερα και μέχρι τις 20 Μαΐου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Έτσι οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν ακροβατικά που κόβουν την ανάσα, αλλά και να συμμετάσχουν σε κληρώσεις δώρων και άλλες εκπλήξεις που επιφυλάσσει η μεγαλύτερη βαλκανική έκθεση μοτοσυκλέτας.

Όπως αναφέρει σε σημερινή της ανακοίνωση η ΔΕΘ-Helexpo, όσοι επισκεφθούν το Thessaloniki Moto Show, θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τα νέα μοντέλα, να παρακολουθήσουν φαντασμαγορικά σόου και να γνωρίσουν από κοντά διεθνούς φήμης stuntmen από το εξωτερικό. Την έκθεση συνδιοργανώνουν η εταιρεία Demand Events και η ΔΕΘ-Helexpo.

Στο Thessaloniki Moto Show, το "παρών" δίνει και ο πιο δημοφιλής αναβάτης Vespa στο κόσμο, ο Ιταλός Nicola Campobasso, που είναι παγκοσμίως γνωστός με το παρατσούκλι "Impennatore", που σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει "Σουζάκιας" και ο οποίος καταφέρνει, ο μπροστινός τροχός των μοντέλων Vespa που χρησιμοποιεί να μην ακουμπά σχεδόν ποτέ στο έδαφος.

Να γίνει επίσης γνωστό, ότι στη φετινή έκθεση μοτοσυκλέτας συμμετέχουν και οι Adrenaline Junkies, οι οποίοι έχουν ετοιμάσει δέκα νέα μοντέλα bobber, streetfighter, scrambler και cafe racer, που θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στο κοινό, ενώ παράλληλα θα ταξιδέψουν τους επισκέπτες στον χρόνο με κλασικές ιαπωνικές μοτοσυκλέτες, ηλικίας 30-40 ετών. Η ομάδα των custom builders από το Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης δημιουργεί μοναδικές κατασκευές από το 1993.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Mini Cooper: Το νέο μοντέλο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments