Αθλητισμός

“Βουίζει” όλη η μπασκετική πιάτσα – “Φεύγει και παίρνει τη θέση του Σφαιρόπουλου στον Ολυμπιακό”

“Βουίζει” όλη η μπασκετική πιάτσα – “Φεύγει και παίρνει τη θέση του Σφαιρόπουλου στον Ολυμπιακό”
Οι αλλαγές στην Ευρωλίγκα μπορεί να είναι ηχηρές.

Είναι αλήθεια και το έχουμε επισημάνει πολλές φορές στο παρελθόν. Θα θεωρείται… θαύμα να παραμείνει ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και την επόμενη σεζόν στον Ολυμπιακό.

Θα πρέπει όχι μόνο να κατακτήσει το πρωτάθλημα, αλλά να το κάνει και με… επιβλητικό τρόπο. 

Έχει "καεί" πλέον και στα μάτια του κόσμου, ενώ και οι Αγγελόπουλοι θέλουν μια αλλαγή για να επιστρέψει η ομάδα σε φάιναλ φορ μετά τη φετινή της αποτυχία. Ήδη, μάλιστα, ακούγονται και ονόματα για τον αντικαταστάτη του, αλλά από χθες το βράδυ όλη η μπασκετική πιάτσα… βουίζει. Και το όνομα που λέει είναι αυτό του Δημήτρη Ιτούδη.

Φαίνεται πως έκλεισε και ο κύκλος του Ιτούδη στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Την οδήγησε πρόπερσι στην κορυφή της Ευρώπης, αλλά και πέρσι κόντρα στον Ολυμπιακό και φέτος κόντρα στη Ρεάλ, η ΤΣΣΚΑ εμφανίστηκε στο φάιναλ φορ ανέτοιμη. Έχασε διαφορές, έχασε την πρόκριση στον τελικό και πήγε… στράφι όλη η καλή χρονιά που είχε κάνει στη regular season.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ιτούδης ακούγεται για τον Ολυμπιακό. Ίσως, όμως, οι συνθήκες τούτη τη φορά να είναι πιο ιδανικές από κάθε άλλη.

Βέβαια, δεν ξέρουμε τι γνώμη θα έχουν οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού. Δεν τον… συμπαθούν ιδιαίτερα και γνωρίζουμε πως πολλές φορές οι αποφάσεις "περνάνε" από την εξέδρα. Μην ξεχνάμε, άλλωστε, πως κάποτε ο Μπαρτζώκας δεν έφυγε γιατί ήθελαν οι διοικούντες, αλλά γιατί δεν τον ήθελε άλλο ο κόσμος της ομάδας, έπειτα από μια ήττα από τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Final 4: Η Ρεάλ στον τελικό, επικράτησε με 92-83 της ΤΣΣΚΑ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments