Ελλάδα

Βόλος: ”Σατανικό” σχέδιο – Τον πάτησαν με ΙΧ και το έκαναν να μοιάζει με τροχαίο

Βόλος: ”Σατανικό” σχέδιο – Τον πάτησαν με ΙΧ και το έκαναν να μοιάζει με τροχαίο
Οριστικό τέλος σε μια υπόθεση που συγκλόνισε τόσο τη Λάρισα όσο και το Βόλο.

Οριστικό τέλος δόθηκε σε μια υπόθεση η οποία είχε ανοίξει από την πρώτη Μαΐου του 2015 στον Βόλο. Αφορμή ήταν ένα θανατηφόρο τροχαίο με θύμα έναν 29χρονο πατέρα 3 παιδιών. Συγκεκριμένα, ο 29χρονος βρισκόταν σε καφέ – μπαρ της πόλης, όταν ξέσπασε έντονη λογομαχία με έναν 17χρονο. Ο καβγάς ανάμεσα τους έμελλε να είναι μοιραίος για τη ζωή του 29χρονου πατέρα.

Ο ανήλικος περίμενε τον 29χρονο πατέρα, μαζί με έναν τότε 30χρονο Αλβανό, έξω από το μαγαζί στο ΙΧ τους. Μόλις ο 29χρονος βγήκε στον δρόμο, πάτησαν τέρμα το γκάζι του αυτοκινήτου και τον παρέσυραν. Ο άτυχος πατέρας άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο. Οδηγός ήταν ο 30χρονος (πατέρας δύο παιδιών) που κατά τη διάρκεια της απολογίας του ισχυρίστηκε πως επρόκειτο για τροχαίο, το οποίο δεν έγινε σκόπιμα. Όσα είπε όμως, δεν έγιναν πιστευτά στο δικαστήριο.

Έτσι, ο 33χρονος σήμερα Αλβανός καταδικάστηκε σε ποινή ισόβιας κάθειρξης, ομόφωνα και χωρίς ελαφρυντικά, από το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Λάρισας. Να γίνει γνωστό, ότι κατηγορήθηκε για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Θρήνος στο Ναύπλιο – Σκοτώθηκε σε τροχαίο πατέρας 4 παιδιών

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments