Ελλάδα

Κρήτη: Πήγε στην παιδική χαρά και την περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη

Κρήτη: Πήγε στην παιδική χαρά και την περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη
Η παιδική χαρά είχε πολύ κόσμο όπως κάθε μέρα, ωστόσο τις περίμενε μία δυσάρεστη έκπληξη.

Μια μητέρα στο Ηράκλειο της Κρήτης, “κατήγγειλε” σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό πως μαζί με την νεαρή κοπέλα που προσέχει τον τρίχρονο γιο της, πήγαν στο παρκάκι Νίκαιας στον Μασταμπά Ηρακλείου, για να παίξει ο μικρός, χθες το απόγευμα. Η παιδική χαρά είχε πολύ κόσμο όπως κάθε μέρα, ωστόσο τις περίμενε μία δυσάρεστη έκπληξη.

Όπως είπε η μητέρα, η κοπέλα μαζί με το παιδί έπαιζαν στις κούνιες, όταν είδα έναν καλοβαλμένο, ψηλό 70άρη, που φορούσε γυαλιά μυωπίας και συνοδευόταν από έναν εμφανίσιμο νεαρό περίπου 20 ετών.

Πλησίασε την κοπέλα και όπως μου είπε μετά, η ίδια, της είπε “έλα να πάμε μια βόλτα”, ενώ στη συνέχεια απευθυνόμενος στον γιο της, του έκανε την ίδια πρόσκληση, προσθέτοντας “έλα να σου δείξω τι έχω στην τσέπη μου”!! Η κοπέλα, λέει η γυναίκα, φοβήθηκε, πήρε το παιδί αγκαλιά και ήρθε στο παγκάκι που καθόμουν, και μου είπε όλο το σκηνικό.

“Αποφασίσαμε να φύγουμε όταν ο γιος μου κλαίγοντας μου ζήτησε μία τελευταία “επίσκεψη” στην τσουλήθρα. Πήγαμε και οι τρεις, όταν είδα και πάλι δίπλα μας τον άνδρα, μαζί με τον νεαρό! Και εκεί, με αγνόησε επιδεικτικά και άρχισε να μιλά στον γιο μου, σα να μην ήμουν καν εκεί! Χαμογελώντας συνέχιζε να του λέει:

“Ελα να σε πάω μια βόλτα, έλα να δεις τι έχω στην τσέπη μου, μάλιστα του έπιασε και το χέρι”, λέει η μητέρα. “Στην κυριολεξία τρομοκρατήθηκα, πήρα το παιδί έβαλα το παιδί στο καρότσι, και μαζί με την κοπέλα φύγαμε από το πάρκο, ωστόσο διαπιστώσαμε ότι ο 70άρης μαζί με τον νεαρό μας ακολουθούσαν! Αρχίσαμε να περπατάμε πιο γρήγορα και ευτυχώς μετά από λίγο εξαφανίστηκαν”.

“Πάω το παιδί να παίξει κάθε μέρα, πολλοί του μιλούν και ποτέ δεν ένιωσα όπως χθες. Ο τρόπος που πλησίασε το παιδί, ο τρόπος που χαμογελούσε, είχε κάτι, που έκανε την καρδιά μου να σφιχτεί, και να νιώσει κίνδυνο, λέει η γυναίκα, η οποία ωστόσο δεν ενημέρωσε την αστυνομία. “Αυτό που θέλω είναι να το μάθουν και άλλοι γονείς και κυρίως όλοι να έχουμε το νου μας, με τόσα που γίνονται κάθε μέρα, καταλήγει.

Υπογραμμίζουμε ότι δεν έχει καταγγελθεί κανένα ανάλογο περιστατικό στην αστυνομία, όπως μεταφέρει το ekriti.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απίστευτο: Κλείδωσαν γνωστό Κρητικό παράγοντα στο πορτ μπαγκάζ λεωφορείου

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments