Video

Μέγκαν και Χάρι: Τα παραλειπόμενα του βασιλικού γάμου, το ξέφρενο πάρτι, τα κοκτέιλ και οι… παντόφλες (vid)

Μέγκαν και Χάρι: Τα παραλειπόμενα του βασιλικού γάμου, το ξέφρενο πάρτι, τα κοκτέιλ και οι… παντόφλες (vid)
Όλα όσα έγιναν στην δεξίωση για τον γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ και δεν έδειξαν οι κάμερες.

Η Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι αμέσως μετά την… τυπική δεξίωση του γάμου, άφησαν για τα καλά στην άκρη το πρωτόκολο και διασκέδασαν στο γαμήλιο πάρτι που παρέθεσε προς τιμήν τους ο πρίγκιπας Κάρολος. 

Η Δούκισσα του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ, σε αυτό το πάρτι εμφανίστηκε με το δεύτερο νυφικό της φόρεμα που ήταν πραγματικά εντυπωσιακό και πιο σέξι.. Επέλεξε μία λευκή τουαλέτα, σε στενή γραμμή, της Βρετανίδας σχεδιάστριας, Stella McCartney ενώ στο δεξί χέρι, φορούσε ένα δαχτυλίδι που ανήκε στην πριγκίπισσα Νταϊάνα. Από την πλευρά του, ο πρίγκιπας Χάρι επέλεξε μαύρο σμόκιν.

O πρίγκιπας Χάρι, επέλεξε τον Dj Sam Totolee για να παίξει μουσική, ο ίδιος DJ είχε παίξει και στον γάμο της Πίπα Μίντλετον.

Ύστερα από παράκληση του πρίγκιπα Καρόλου, όλα τα πιάτα του μενού ήταν από βιολογικά προϊόντα. Τα καναπεδάκια είχαν θέμα «η Άνοιξη συναντά το Καλοκαίρι».

Ο πρώτος χορός 

Ο πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ διάλεξαν το «I Wanna Dance With Somebody (Who Loves Me), της Γουίτνεϊ Χιούστον.

Ο λόγος του Γουίλιαμ

Το λόγο έλαβε κάποια στιγμή ο πρίγκιπας Γουίλιαμ ο οποίος μίλησε για τον σκανταλιάρη αδελφή του, ενώ ομιλία έδωσε και η Μέγκαν Μαρκλ ευχαριστώντας για την υποδοχή της στη βασιλική οικογένεια. 

Ο πρίγκιπας Harry έδειξε για ακόμη μία φορά τον έρωτά για τη γυναίκα της ζωής του, αφού, σύμφωνα με τη Mirror, φέρεται να την επαίνεσε μπροστά σε όλους, λέγοντας ότι «τα κανόνισε όλα τέλεια». Μάλιστα, φέρεται να είπε επίσης: «Ανυπομονώ να περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου μαζί σου».

To μοναδικό βίντεο 

Από κανένα από τα δυο πάρτι μέχρι στιγμής δεν έχουν δοθεί φωτογραφίες ενώ στους καλεσμένους είχε γίνει σύσταση να μην έχουν μαζί τους μέσα βιντεοσκόπησης. Η κολλητή της Μέγκαν Μαρκλ, όμως, Τζέσικα Μαλρόνι, παρέβλεψε τους κανόνες και όχι μόνο έβγαλε βίντεο αλλά το πόσταρε και στο λογαριασμό της στο Instagram.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Βασιλικός γάμος: Πέντε γεγονότα που ξεχώρισαν

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments