Ζώδια

Ζώδια Σαββατοκύριακο 26-27/05

Ζώδια Σαββατοκύριακο 26-27/05
Ζώδια σαββατοκύριακο.

Ζώδια Κριός

Μπορεί να νιώθετε ότι πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια δυναμική προσέγγιση για να πετύχετε κάτι το Σάββατο, Κριοί, αλλά αυτή μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ. Η Αφροδίτη βρίσκεται σε αντίθεση με τον σκληρό Κρόνο στη ζώνη των στόχων σας, κάνοντας μια συγκεκριμένη κατάσταση να φαίνεται σαν να είναι όλα ή τίποτα. Αλλά ως οι διπλωμάτες του ζωδιακού, η Αφροδίτη μπορεί να σας βοηθήσει να δείτε ότι υπάρχουν πολλές αποχρώσεις του γκρι στον ασπρόμαυρο κόσμο της φαντασίας σας. Ανοίξτε τον διάλογο και δείτε ποιος είναι ο σκοπός του απέναντί σας. Μπορεί να είστε πιο κοντά στη συμφωνία απ’ ό,τι νομίζετε.

Θα είστε απολύτως μαγνητικοί την Κυριακή, καθώς η Σελήνη συνδέεται με τον τυχερό Δία στον όγδοο Οίκο σας της αποπλάνησης, των μυστικών και του μακροπρόθεσμου πλούτου. Το τι κάνετε με αυτές τις υπερδυνάμεις εξαρτάται από εσάς. Αν ελπίζατε να βρείτε μια νέα ροή παθητικού εισοδήματος, μιλήστε με ανθρώπους που έχουν ανοίξει τον δρόμο. Ψάχνετε για έρωτα; Μερικές καλές ατάκες και λίγη έντονη οπτική επαφή θα υπνωτίσει τους πάντες.

Ζώδια Ταύρος

Μερικές φορές ακόμη και το πρακτικό, γειωμένο ζώδιό σας πρέπει να κάνει κάτι αυθόρμητο και έξω από τα συνηθισμένα και τα αστέρια του Σαββάτου σας ενθαρρύνουν να κάνετε αυτό ακριβώς. Με την κυβερνήτη σας, Αφροδίτη, να προκαλεί τον δύσκαμπτο Κρόνο, θα είναι το ιδανικό Σαββατοκύριακο για να δοκιμάσετε κάτι που δεν έχετε κάνει ποτέ πριν, ακόμα και μόνο για χάρη της εμπειρίας. Μπορείτε να κάνετε ένα σύντομο ταξίδι ή να περιπλανηθείτε έξω από τη συνηθισμένη ακτίνα της πόλης σας; Έξτρα μπόνους αν παρευρεθείτε σε μια τελείως διαφορετική πολιτιστική εκδήλωση ή φάτε φαγητό που δεν μπορείτε ούτε να προφέρετε.

Μια βασική σχέση αρχίζει να καλπάζει την Κυριακή, καθώς η Σελήνη συνδέεται με τον γιγαντιαίο Δία στον μαγνητικό Σκορπιό και στη ζώνη της συνεργασίας σας. Τα ζευγάρια που είναι πολύ καιρό μαζί μπορεί να νιώσουν λίγη ανησυχία και να είναι έτοιμα για νέες περιπέτειες (πιθανότατα μεταξύ τους). Εάν πρόκειται για μια πιο καινούρια σύνδεση, αντισταθείτε στην επιθυμία να τραβήξετε τα ηνία. Το ρίσκο είναι ένα απαραίτητο κομμάτι του παιχνιδιού και δεν θα έχετε δεύτερη ευκαιρία σε αυτού του είδους τις ερωτοτροπίες. Καθίστε καλά και απολαύστε τη βόλτα!

Ζώδια Δίδυμοι

Μείνετε ανοιχτοί σε νέους ανθρώπους και ιδέες το Σάββατο και σταματήστε τον εαυτό σας απ’ το να κρίνει τα βιβλία απ’ το εξώφυλλό τους. Μπορεί να εκπλαγείτε πολύ ευχάριστα από αυτό που έχει να πει κάποιος –αν του δώσετε την ευκαιρία να εκφραστεί. Η ανοιχτόκαρδη Αφροδίτη βρίσκεται σε μια δύσκολη αντίθεση με τον επικριτικό Κρόνο, και δεν θα είναι όλα αυτό που φαίνονται με την πρώτη ματιά. Πηγαίνετε πέρα ​​από την επιφάνεια στις συζητήσεις. Αντί να κάνετε ερωτήσεις όπως: «Τι δουλειά κάνεις;», ανακαλύψτε τι αγαπούν οι άλλοι πραγματικά στη ζωή. Και, έκπληξη!, μια συζήτηση για αυτά που σας παθιάζουν μπορεί να αποκαλύψει μια επαγγελματική συνεργασία.

Την Κυριακή μπορεί να ξεκινήσετε την ανοιξιάτικη προπόνησή σας, καθώς η Σελήνη συνεργάζεται με τον ενθουσιώδη Δία στη ζώνη της υγείας και της φυσικής κατάστασής σας. Περιμένατε την κατάλληλη στιγμή για να κουνήσετε το σώμα σας (ή να εντατικοποιήσετε την προπόνησή σας); Έφτασε, Δίδυμοι! Μην αφήνετε τα πράγματα στην τύχη. Προγραμματίστε τις προπονήσεις στο πρόγραμμά σας όπως θα κάνατε για τα ραντεβού σας. Στοχεύστε τουλάχιστον τη μισή ώρα –ή μέχρι τα 90 λεπτά– την ημέρα για να μπείτε σε κανονικό ρυθμό. Και όταν διαλέγετε το μέρος για να συναντήσετε τους φίλους σας, ανταλλάξτε την καφετέρια για το μπαρ με χυμούς.

Ζώδια Καρκίνος

Παρατηρήστε πώς αλληλεπιδράτε με τους άλλους, ιδίως με το ταίρι σας ή με κάποιον από τον εσωτερικό κύκλο σας. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας άρχισε να σας διδάσκει πολύτιμα μαθήματα για την καλλιέργεια του εαυτού σας από τις 19 Μαΐου. Αλλά το Σάββατο, ο πλανήτης της αγάπης βρίσκεται σε αντίθεση με τον κυριαρχικό Κρόνο στο πεδίο των σχέσεών σας, γεγονός που θα μπορούσε να προκαλέσει διαμάχες για την εξουσία. Ο ένας ή και οι δυο σας μπορεί να παλεύετε για το πάνω χέρι, αλλά εάν μπορέσετε να αποστασιοποιηθείτε αρκετά για να το συζητήσετε, μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι η από κοινού εξουσία θα φέρει μια κερδοφόρα για όλους κατάσταση.

Είναι η ερωτική ζωή σας αρκετά πικάντική για σας, Καρκίνοι; Αν όχι, μπορείτε να ανεβάσετε τη θερμοκρασία την Κυριακή, όταν η Σελήνη και ο διαχυτικός Δίας βρεθούν στον αισθησιακό πέμπτο Οίκο σας. Αυτή η ζώνη μπορεί να σας κάνει να νιώσετε πιο άνετα με τα ρίσκα που μπορεί να απαιτούνται, εάν θέλετε να κρατήσει για καιρό η σχέση σας. Δεν έχετε κανένα πρόβλημα να κάνετε ανάλαφρες συζητήσεις, αλλά η πραγματική σύνδεση απαιτεί να είστε περισσότερο συναισθηματικά ευάλωτοι. Δείτε τι θα συμβεί εάν είστε λίγο πιο ανοιχτοί με τα συναισθήματά σας –συμπεριλαμβανομένων αυτών ακριβώς που σας διεγείρουν. Εφόσον υπάρχει σεβασμός, μπορείτε με ασφάλεια να ακολουθήσετε αυτό που σας κάνει ευτυχισμένους.

Ζώδια Λέων

Πριν βυθιστείτε σε μια δημιουργική ή DIY αποστολή για τη βελτίωση του σπιτιού σας το Σάββατο, βεβαιωθείτε ότι έχετε λάβει υπόψη σας όλες τις λεπτομέρειες. Το αυθόρμητο ζώδιό σας λατρεύει να κάνει πράγματα χωρίς σχέδιο, αλλά με τον Κρόνο να ανατινάσσει τον συστηματικό έκτο Οίκο σας, θα επωφελούσασταν από μια πιο λεπτομερή εκτίμηση. Και με τον Κρόνο σε αντίθεση με την Αφροδίτη στον ονειροπόλο δωδέκατο Οίκο σας, μπορεί να βλέπετε μια κατάσταση πολύ ρομαντικά –και στη μέση να διαπιστώσετε ότι δεν έχετε αρκετά εφόδια ή ότι έχετε εγκλωβιστεί σε μια γωνιά του δωματίου. Λίγη πρόληψη, Λέοντες…

Ρίξτε την ένταση την Κυριακή. Το θεατρικό ζώδιό σας μπορεί να μπει σε υπερβολικά αντιδραστικά εδάφη, καθώς η κυκλοθυμική Σελήνη ζευγαρώνει με τον επεκτατικό Δία στον συναισθηματικό τέταρτο Οίκο σας. Η επαφή με τα συναισθήματά σας είναι αξιοθαύμαστη, αλλά μπορείτε να τα επεξεργαστείτε ιδιωτικά προτού απαντήσετε βιαστικά. Με την ενεργοποίηση του τέταρτου Οίκου σας, μια κατάσταση που αφορά την κατοικία σας ή ένα μέλος της οικογένειάς σας μπορεί να απαιτήσει την προσοχή σας. Εάν θέλετε να κάνετε κάποιες αλλαγές, μπορεί να αρχίσουν να εξελίσσονται πριν τελειώσει το Σαββατοκύριακο.

Ζώδια Παρθένος

Το ζώδιό σας, που προσανατολίζεται στην υπηρεσία, είναι συνήθως το πρώτο που προσφέρετε εθελοντικά να κάνει το κάτι παραπάνω ή να φάει ένα πλήγμα για την ομάδα. Αλλά κάτω από τα περίεργα αστέρια του Σαββάτου, θα πρέπει να είστε λίγο πιο προσεκτικοί απ’ ό,τι συνήθως. Η φιλική Αφροδίτη είναι στον κοινοτικό ενδέκατο Οίκο σας και πυροδοτεί το ομαδικό πνεύμα, αλλά είναι κλειδωμένη σε μια ανταγωνιστική αντίθεση με τον Κρόνο. Μπορεί να τρέξετε για να διορθώσετε τη βλακεία κάποιου άλλου και να μείνετε με την ευθύνη στα χέρια σας. Επιπλέον μπορεί να εμποδίσετε κάποιον απ’ το να πάρει ένα σημαντικό μάθημα από το λάθος του.

Η μεγεθυντική συνάντηση της Κυριακής ανάμεσα στη Σελήνη και στον επεκτατικό Δία σας χαρίζει το δώρο της επικοινωνίας και θα μπορείτε να πείσετε τους άλλους να κάνουν σχεδόν τα πάντα. Παρόλο που είναι εύκολο για εσάς να αποπλανήσετε τους άλλους με τις συναρπαστικές ιδέες σας, θα χρειαστείτε κάτι περισσότερο από όμορφα λόγια για να κρατήσετε το ενδιαφέρον τους. Αυτό που είναι σημαντικό για την οικοδόμηση σχέσεων είναι η ακεραιότητα. Βεβαιωθείτε πως ότι κι αν πουλάτε ανταποκρίνεται στις υποσχέσεις σας. Αν όχι, γυρίστε στον πίνακα σχεδίασης.

Ζώδια Ζυγός

Με την κυβερνήτη σας τη δημιουργική Αφροδίτη να περνά από τη ζώνη της σταδιοδρομίας σας, δεν κάνετε απλώς κάποια πράγματα, ανακαλύπτετε ξανά τον τροχό με έναν ευχάριστο και παραγωγικό τρόπο. Δεν θα χρειαστεί να αναζητήσετε την αναγνώριση. Το Σάββατο θα σας βρει εκείνη, αν κρατήσετε αυτόν το ρυθμό. Ένα πράγμα που πρέπει να προσέξετε είναι: Η Αφροδίτη θα βρίσκεται σε αντίθεση με τον Κρόνο, ο οποίος έχει εμμονή με το στάτους, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να εμπλακείτε σε ανταγωνιστικές ενέργειες σε βάρος της δημιουργικότητάς σας. Δεν υπάρχει κανείς που πρέπει να φτάσετε, Ζυγοί, ούτε καν την ζωδιακή αδελφή σας Κιμ Καρντάσιαν. Απλώς κόψτε ταχύτητα και απολαύστε τη διαδικασία.

Αν υπήρχε ποτέ η μέρα για να αγοράσετε λαχείο, αυτή είναι η Κυριακή! Η Σελήνη ευθυγραμμίζεται με τον τυχερό και γοητευτικό Δία στον δεύτερο Οίκο σας του κέρδους. Ένα μικρό στοίχημα μπορεί να έχει μεγάλες απολαβές –ή μπορεί με τα λόγια σας να ανοίξετε το δρόμο για μια κερδοφόρα ευκαιρία. (Αυτό από μόνο του είναι σαν να κερδίζετε το Λόττο!). Γενικά, να είστε λίγο πιο ανοιχτοί και πρόθυμοι να κυνηγήσετε κάτι αν το νιώθετε σωστό.

Ζώδια Σκορπιός

Τροφή για σκέψη: Οι άνθρωποι που μας εκνευρίζουν περισσότερο συχνά έχουν τα ίδια στοιχεία με αυτά που παλεύουμε να δεχθούμε στον εαυτό μας. Το Σάββατο κάποιος κοντινός σας μπορεί να παίξει κατ’ αυτόν τον τρόπο τον «δάσκαλο». Καθώς η Αφροδίτη βρίσκεται σε αντίθεση με τον καρμικό Κρόνο, μπορεί να είναι αδύνατο να αγνοήσετε τα στοιχεία της δικής σας «σκιώδους πλευράς». Αντί να αντιδράσετε με κοροϊδία (ή άρνηση), παρατηρήστε τι θα συμβεί εάν αποδεχτείτε και αγκαλιάσετε την ανθρώπινη φύση όλων. Η όλη σχέση σας με αυτό το άτομο –ίσως και με τον εαυτό σας– θα μπορούσε να αλλάξει σε μια στιγμή.

Εάν περιμένατε ένα σημάδι για να κάνετε μια τολμηρή κίνηση, η Κυριακή θα είναι ιδανική. Η Σελήνη ευθυγραμμίζεται με τον τυχερό Δία στο ζώδιό σας και σας βοηθά να καταστρέψετε οποιοδήποτε εμπόδιο σταθεί μπροστά σας. Έχετε μερικές πολύ δυνατές απόψεις και λαμπρές ιδέες, γι’ αυτό σταματήστε να είστε μυστικοπαθείς και βάλτε στο παιχνίδι τους άλλους. Χρειάζεστε μια ενθαρρυντική ομιλία; Ρωτήστε μερικούς κοντινούς σας ποια πιστεύουν ότι είναι τα καλύτερα χαρακτηριστικά σας και πού θα μπορούσατε να βελτιωθείτε λίγο περισσότερο. Μείνετε ανοιχτοί στα σχόλιά τους. Μερικές τροποποιήσεις θα μπορούσαν να κάνουν τεράστια διαφορά.

Ζώδια Τοξότης

Τι σας κρατά πίσω, Τοξότες; Είστε πιο ευτυχισμένοι όταν ακολουθείτε τα ακατέργαστα ένστικτά σας, αλλά η αντίθεση του Σαββάτου ανάμεσα στη ρομαντική Αφροδίτη και τον προσεκτικό Κρόνο θα μπορούσε να σας κάνει να σταματήσετε. Ο Κρόνος απαιτεί δομή και τάξη και τελευταία σας έχει κάνει να προσέχετε πολύ περισσότερο τη διαδικασία, από τα χρήματα μέχρι την αγάπη. Αλλά με τον πλανήτη του ρομαντισμού στον τομέα της αποπλάνησής σας, ίσως να μην μπορέσετε να κρατηθείτε για πολύ ακόμα. Τα πράγματα δεν χρειάζεται να είναι έξω ακριβώς από την πόρτα σας για να τα κυνηγήσετε, ξέρετε. Κάντε ένα μικρό βήμα μπροστά σε μια επιθυμία που έχετε καταπνίξει και δείτε πώς αισθάνεστε.

Την Κυριακή, καθώς η συναισθηματική Σελήνη φτάνει δίπλα στον κυβερνήτη σας τον φιλοσοφικό Δία στην ζώνη ενδοσκόπησής σας, θα βλέπετε σε καθαρή εικόνα τι συμβαίνει βαθιά μέσα στην ψυχή σας. Όταν οι άλλοι σας ρωτούν πώς είστε, μην απαντάτε «μια χαρά». Δεν χρειάζεται να είστε ανοιχτό βιβλίο ούτε να ξεσπάτε σε κλάματα, αλλά αν νιώθετε εξουθενωμένοι ή κακοδιάθετοι, δεν πειράζει να το πείτε στους φίλους σας. Θα εκπλαγείτε από την τόση υποστήριξη που υπάρχει γύρω σας όταν ρίχνετε τις άμυνές σας.

Ζώδια Αιγόκερως

Ο κυβερνήτης σας, Κρόνος, στο ζώδιό σας βρίσκεται σε αντίθεση με την δίκαιη Αφροδίτη στην ζώνη της σχέσης σας το Σάββατο, πράγμα που θα μπορούσε να σας κάνει να πιστεύετε ότι ο ισχυρότερος κυβερνά. Αλλά ακόμα κι αν προσπαθήσετε να πείσετε με γοητεία, δοκιμάζετε να κινείτε εσείς τα νήματα αντί να αφήνετε τα πράγματα να ρέουν φυσικά. Στο τέλος, αυτό που θα ενισχύσει τους δεσμούς σας με τους άλλους –ιδίως με το ταίρι σας ή έναν συνεργάτη– είναι η διατήρηση της ισορροπίας στην εξουσία μέσα στη σχέση σας. Μόνο και μόνο επειδή μπορείτε να τη γλυτώσετε αφού κάνετε κάτι, δεν σημαίνει ότι πρέπει να το κάνετε.

Η κοινωνικά διεγερτική συνάντηση της Κυριακής της Σελήνης και του διαχυτικού Δία στον κοινοτικό ενδέκατο Οίκο σας μπορεί να σας βοηθήσει να σπάσετε τον πάγο σε μια νέα παρέα ή ομάδα. Απλώς παρουσιαστείτε με την ενέργειά σας και οι άλλοι θα έρθουν κοντά σας. Κρατήστε τυχόν επικριτικά σχόλια μέχρι να μάθετε ποιος είναι ο καθένας. Αυτή μπορεί να είναι η φυλή που ψάχνατε!

Ζώδια Υδροχόος

Μυστικά και ψέματα; Μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να κρατήσετε μερικές σημαντικές πληροφορίες για τον εαυτό σας το Σάββατο, Υδροχόοι, αλλά αυτό μπορεί να μην λειτουργήσει προς όφελός σας μακροπρόθεσμα. Ο κυνηγός της ακεραιότητας, Κρόνος, στον εσωστρεφή δωδέκατο Οίκο σας βρίσκεται σε αντίθεση με την δίκαιη Αφροδίτη, και οτιδήποτε δεν γίνεται ανοιχτά μπορεί να γυρίσει για να σας στοιχειώσει. Ενώ μπορεί να σας ελκύσει μια μικρή διαμάχη για τη δύναμη υπό αυτή τη διέλευση, πάρτε τον ηθικό δρόμο και κάντε ό,τι πιστεύετε ότι είναι το σωστό. Ο μακρύτερος δρόμος είναι στην πραγματικότητα ο πιο γρήγορος δρόμος για τη δημιουργία αποτελεσμάτων που θα κρατήσουν.

Κάτω από την ευνοϊκή πλανητική σύνοδο της Σελήνης και του Δία της Κυριακής στον τομέα της καριέρας σας, θα έχετε τη δυνατότητα να διαγράψετε έναν μεγάλο στόχο από τη λίστα σας. Αφιερώστε λίγες ώρες στη δουλειά σας για να προχωρήσετε παρακάτω ή για να αναπτύξετε μια ανεξάρτητη επιχείρηση που θα μπορούσε τελικά να γίνει η κύρια δουλειά σας. Μπορεί να χρειαστεί να πάρετε μια σημαντική απόφαση –μη χάνετε χρόνο υπεραναλύοντας τη. Έχετε ήδη κάνει τη σκληρή δουλειά. Πάρτε την απόφαση και εμπιστευθείτε το ένστικτό σας!

Ζώδια Ιχθύες

Σκληρή απόφαση, Ιχθύες: μη μιλήσετε για ένα θέμα που είναι σημαντικό για εσάς, ώστε να προχωρήσει ένα συνεργατικό έργο ή πείτε αυτό που σκέφτεστε γνωρίζοντας ότι θα μπορούσατε να καθυστερήσετε την πρόοδο; Με τον Κρόνο, που αγαπά τους κανόνες, στη ζώνη της ομάδας σας, να βρίσκεται σε αντίθεση με την Αφροδίτη, που θέλει να ευχαριστεί τους άλλους, ίσως να χρειαστεί να ζυγίσετε τις αξίες σας απέναντι στους στόχους της ομάδας σας. Βεβαιωθείτε ότι δεν χαρίζετε υπερβολικά τη δύναμή σας. Στο τέλος, η δημοκρατία νικά, αλλά κάθε ψήφος (και γνώμη) έχει σημασία. Και μπορεί να υπάρχουν κι άλλοι που νιώθουν το ίδιο με εσάς.

Ξεχάστε το ασφαλές παιχνίδι την Κυριακή! Όποιο κι αν είναι το κίνητρό σας, μια τολμηρή ευθυγράμμιση της Σελήνης και του ελεύθερου Δία πρακτικά θα σας σύρει έξω από τη ζώνη ασφαλείας σας. Και, για να είμαστε ειλικρινείς, δεν είναι πιθανό να αντισταθείτε. Εξάλλου, γι’ αυτό που φημίζεται το ζώδιό σας είναι η εξερεύνηση χωρίς όρια. Στην προσωπική σας ζωή, μπορεί να είστε πιο παρορμητικοί απ’ ό,τι συνήθως. Απλώς προσέξτε να μην παραπλανήσετε κάποιον που δεν σας ενδιαφέρει πραγματικά.

Πηγή: astro-live.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments