Αθλητισμός

Απίστευτο τρολάρισμα: Ο Loris Karius νιώθει… Κοστάντσο στο Λίβερπουλ (pic)

Απίστευτο τρολάρισμα: Ο Loris Karius νιώθει… Κοστάντσο στο Λίβερπουλ (pic)
Οι γκάφες του Loris Karius στον τελικό έχουν φέρει εμπνεύσεις στο κοινό

Ότι οι Έλληνες το… παρακάνουμε λίγο και στα καλά και στα άσχημα δεν είναι κάτι άγνωστο. Από τότε που τα social media ξεκίνησαν να αναπτύσσονται και να… εδραιώνονται στην καθημερινότητά μας, περιμένουμε την παραμικρή αφορμή για να γράψουμε κάτι πολύ ή λιγότερο έξυπνο, κάποια “κακία”, ένα σχόλιο. Οτιδήποτε. Και φάσεις σαν αυτή του Loris Karius είναι… βούτυρο στο ψωμί του Έλληνα.

Από χθες σε Twitter και Facebook επικρατεί ένας… χαμός και αφορά τον Loris Karius και τα λάθη που έκανε αυτός στον τελικό με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Από αστείες εκφράσεις και βιντεάκια, μέχρι και… κατάρες απαράδεκτες!

Το καλύτερο, πάντως, το έκαναν κάποιοι τύποι που μπήκαν στη Βικιπαίδεια και έγραψαν για τον Γερμανό τερματοφύλακα ορισμένα στοιχεία. Για την ακρίβεια, άλλαξαν κάποια απ’ αυτά. Και τι έκαναν; Το απόλυτο τρολάρισμα.

Έγραψαν πως ο Loris Karius αγωνίζεται ως… Κοστάντσο στην ομάδα Λίβερπουλ. Ποιος είναι ο Κοστάντσο; Ο Αργεντινός τερματοφύλακας που είχε περάσει για ένα φεγγάρι από τον Ολυμπιακό αλλά δεν… ακούμπησε. Και τον θυμόμαστε για τις γκάφες του!

Δείτε τι έγραψαν:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Λόρις Κάριους κάνει γκάφες ακόμα και στο… FIFA (vid)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments