Αθλητισμός

Ο Λόρις Κάριους κάνει γκάφες ακόμα και στο… FIFA (vid)

Ο Λόρις Κάριους κάνει γκάφες ακόμα και στο… FIFA (vid)
Ο Λόρις Κάριους έχει κάνει λάθη μέχρι και στο... FIFA. Δείτε το απίστευτο βίντεο!

Αν δεν υπήρχε ο Γκάρεθ Μπέιλ και το καταπληκτικό γκολ που σημείωσε, με το οποίο “υπέγραψε” επί της ουσίας τον τελικό, τότε ο Λόρις Κάριους θα ήταν το πρόσωπο του τελικού. Αρνητικός μεν, πρωταγωνιστής δε. Η γκάφα του στο πρώτο γκολ είναι… μυθική.

Χωρίς καμία πίεση, χωρίς κανένα λόγο και δίχως αιτία, ο Κάριους διακινδυνεύει να συμβεί αυτό ακριβώς που συνέβη. Να κάνει την… γκάφα της ζωής του. Ο Μπενζεμά άπλωσε το πόδι και τον τιμώρησε.

Και σαν να μην έφτανε μόνο αυτό, ήρθε και το τρίτο γκολ της Ρεάλ, στο οποίο αντί να διώξει προσπαθεί να μπλοκάρει την μπάλα στο σουτ του Μπέιλ, δέχεται το τρίτο γκολ και κάπου εκεί… τελειώνει οριστικά ο μεγάλος τελικός.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κάριους κάνει τραγικό λάθος. Είχε κάνει στην Πρέμιερ Λιγκ απέναντι στη Σάντερλαντ αυτό:

Ο Λόρις Κάριους έχει τη φήμη του… γκαφατζή. Και από χθες έχει γίνει viral σε όλα τα social media. Το όνομά του είναι πρώτο… τρεντ. Ξεπέρασε και του Μπέιλ. Και του Ζιντάν.

Το πιο… τρελό. Βρέθηκε βιντεάκι του Κάριους από το… FIFA 17! Στο οποίο κάνει “γκάφα” σε ματς της Λίβερπουλε με την Έβερτον. Το… τρολάρισμα πάει σύννεφο για τον τερματοφύλακα της Λίβερπουλ, που θα κάνει πολύ καιρό να ξεπεράσει όλα όσα όσα συνέβησαν στο Κίεβο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεάλ – Λίβερπουλ 3-1: Η αυτοκρατορία συνεχίζεται – Τρίτο σερί, 13ο στην ιστορία της

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments