Πολιτική

Μέρκελ: Το σχόλιο της για τις εξελίξεις στην Ιταλία και η αναφορά στον Τσίπρα

Μέρκελ: Το σχόλιο της για τις εξελίξεις στην Ιταλία και η αναφορά στον Τσίπρα
Η Μέρκελ σύμφωνα με το Reuters ανέφερε «Κοιτάξτε, όταν έγιναν εκλογές στην Ελλάδα και ο Αλέξης Τσίπρας έγινε πρωθυπουργός, υπήρχαν πολλές ερωτήσεις στο τραπέζι».

Η Ανγκελα Μέρκελ σχολίασε τις πολιτικές εξελίξεις στην Ιταλία. Στο σχόλιό της παραλλήλισε τις εξελίξεις στην Ιταλία με με τα αρχικά στάδια της συνεργασίας της με τον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Σχολιάζοντας την κατάσταση στην Ιταλία, την πιο χρεωμένη χώρα στην ευρωζώνη μετά την Ελλάδα, η Μέρκελ δήλωσε: Πρέπει να μιλάμε με κάθε κυβέρνηση αλλά έχουμε αρχές στην ευρωζώνη και φυσικά θα υπάρξουν δύσκολες ερωτήσεις».

Ερωτηθείς μάλιστα για το αν θα συνεχιστεί η κατάσταση στην Ιταλία, η Μέρκελ σύμφωνα με το Reuters ανέφερε «Κοιτάξτε, όταν έγιναν εκλογές στην Ελλάδα και ο Αλέξης Τσίπρας έγινε πρωθυπουργός, υπήρχαν πολλές ερωτήσεις στο τραπέζι».

«Μιλήσαμε πολλά – πολλά βράδια, αλλά μαζί καταφέραμε κάτι. Πρέπει, λοιπόν, να κάνουμε αυτή τη δουλειά, από τη στιγμή που η Ιταλία είναι ένα σημαντικό μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης», πρόσθεσε η κυρία Μέρκελ στο Βερολίνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πούτιν και Μέρκελ στήνουν κοινό μέτωπο για το Ιράν

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments