Ειδήσεις

“Βόμβες” Αράβων για… Ατρόμητο – Προσφέρουν εκατομμύρια, τι θα κάνει ο Σπανός

“Βόμβες” Αράβων για… Ατρόμητο – Προσφέρουν εκατομμύρια, τι θα κάνει ο Σπανός
Βροχή τα εκατομμύρια στον Ατρόμητο.

Οι Άραβες τρελάθηκαν και σκορπούν εκατομμύρια προς τον Ατρόμητο. Η καταπληκτική πορεία του Ατρόμητου στο πρωτάθλημα που πέρασε και οι εμφανίσεις των ποδοσφαιριστών έφεραν ουκ ολίγες φορές ξένους ατζέντηδες στο γήπεδο του Περιστερίου.

Κάποιοι εξ αυτών, μάλιστα, λειτουργούσαν για λογαριασμό συλλόγων από τη Ασία και πλέον έφτασε το πλήρωμα του χρόνου προκειμένου ο Ατρόμητος να έρθει αντιμέτωπος με τα… εκατομμύρια που του προσφέρονται. Και να αντιστέκεται μάλιστα σε αυτά.

Η πρώτη πρόταση αφορούσε τον Μάντσουν και ήρθε από σύλλογο της Σαουδικής Αραβίας. Η διοίκηση του Ατρόμητου είδε επίσημη πρόταση ύψους 600.000 ευρώ, αλλά έκλεισε την πόρτα στους Άραβες, αξιώνοντας τη ρήτρα του παίκτη, η οποία ανέρχεται κοντά στο 1 εκατομμύριο ευρώ.

Λίγες μέρες αργότερα, στο φαξ του Ατρόμητου έφτασε νέα πρόταση, αυτή τη φορά από την Αλ Νασρ και αφορούσε τον άλλον αμυντικό μέσο των Περιστεριωτών, τον Αζερ Μπουσουλάτζιτς. Μισό εκατομμύριο έδινε η ομάδα από τα Εμιράτα, όμως ο Σπανός αντιστάθηκε ξανά. Θεώρησε χαμηλή την πρόταση για την αξία του Βόσνιου και έριξε νέα… χυλόπιτα.

“Όλοι έχουν την τιμή τους, αλλά με τη χρονιά που κάναμε, υπάρχουν υψηλές απαιτήσεις”, είναι το μήνυμα που στέλνει ο Ατρόμητος στους μνηστήρες, οι οποίοι αναμένεται να επανέλθουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βουίζει η πιάτσα για τον παιχταρά του Ατρόμητου – Θα καταλήξει σε μεγάλη ομάδα;

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments