Συνεντεύξεις

Εύη Καραγιάννη: “Ο Θεός είναι η καλύτερη ψυχοθεραπεία”

Εύη Καραγιάννη: “Ο Θεός είναι η καλύτερη ψυχοθεραπεία”
Η Εύη Καραγιάννη σε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στο www.pagenews.gr.

Η Εύη Καραγιάννη γεννήθηκε στην Καβάλα. Ξεκίνησε την επαγγελματική  της σταδιοδρομία ως μοντέλο με μία πολύ επιτυχημένη καριέρα 25 χρόνων και χιλιάδων χιλιομέτρων στις πασαρέλες της Βορείου Ελλάδος και του Εξωτερικού!

Χρόνια απίστευτα, ονειρεμένα γεμάτα δύναμη, φώτα, λάμψη, ιδρώτα και τακούνια. Έχοντας πάντα πολλές καλλιτεχνικές ανησυχίες δεν έμεινε μόνο στις πασαρέλες και τις φωτογραφήσεις.

Φοίτησε στην Ακαδημία Καλών Τεχνών της Φλωρεντίας (Galleriadell΄ Accademia),στην Ανώτερη Σχολή Υποκριτικής της Φλωρεντίας, καθώς και στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης όπου σπούδασε ψυχολογία.

Λόγω της ενασχόλησής της με τις τέχνες, έχει κάνει πολλές εικαστικές παρουσιάσεις στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, σε Δήμους, σε πολιτιστικούς Πολυχώρους και σε θέατρα.

Αγαπά τη λογοτεχνία, με αγαπημένους της συγγραφείς τους κλασσικούς Emil Zola και Fyodor Dostoyevsky.

Λατρεύει την οικογένεια κι έχει βαθιά πίστη, αγάπη και σχέση με το Θεό!

Από τις 22 Απριλίου ερμηνεύει τη θεατρική παράσταση FRAGILE σε κείμενο της Δόμνας Ζαφειροπούλου και σκηνοθεσία Δημήτρη Αδάμη.

Πρόκειται για έναν μονόλογο βιωματικό, ένα ταξίδι ζωής, μία κατάθεση ψυχής, βασισμένο στην προσωπική ζωή της πρωταγωνίστριας. Ένα έργο πλημμυρισμένο από μετακομίσεις ζωής, συναίσθημα, αγάπη, αλήθειες άλλοτε πικρές, άλλοτε γλυκές όπως είναι άλλωστε και η ίδια η ζωή.

Η συνέντευξη που παραχώρησε η Εύη Καραγιάννη στο pagenews

Έχετε βραβευτεί για τη συμβολή σας στις τέχνες και τον πολιτισμό. Πού θα αφιερώνατε τα εν λόγω βραβεία;

Είναι τιμή μου οι βραβεύσεις μου αυτές ! Η αγάπη μου για τις τέχνες και τον πολιτισμό με οδήγησαν σ’ αυτές τις διακρίσεις. Τις κρατάω για τον εαυτό μου και είμαι πολύ ευτυχισμένη για την τιμή που μού έκαναν.

Λένε πως του παιδιού μου το παιδί είναι δύο φορές παιδί μου. Πώς νιώθετε βλέποντας πως ο μονάκριβός σας γιος Άνθιμος έγινε πατέρας;

Είναι πιο έφηβος και από όταν πέρασε την εφηβεία του. Ευελπιστώ να ωριμάσει με τον ερχομό του γιού του. Προσωπικά είμαι πάρα πολύ χαρούμενη με την έλευση του μικρού, όπως είναι και ο Άνθιμος μου!

Θα είστε παραδοσιακή γιαγιά ή σκέφτεστε να αφήσετε το ζευγάρι να «πέσει στα βαθιά» προσφέροντας επικουρικά τη βοήθειά σας;

Σέβομαι την προσωπική ζωή του παιδιού μου. Όποτε με χρειαστούν φυσικά θα είμαι δίπλα τους.

Πώς θα χαρακτηρίζατε τον εαυτό σας ως άνθρωπο, μητέρα και ηθοποιό; Πρόκειται για ξεχωριστά «κουτάκια» που το καθένα καταλαμβάνει τη δική του θέση μέσα σας ή είστε τόσο συναισθηματική που το ένα γεγονός επηρεάζει το άλλο;

Όχι τα κουτάκια πάντα είναι ξεχωριστά. Κάθετα είναι διαφορετικοί οι ρόλοι.

Η Εύη Καραγιάννη έδωσε συμβουλές στις γυναίκες

Έχοντας την εμπειρία του modeling και χιλιάδων χιλιομέτρων στις πασαρέλες της Βορείου Ελλάδος και του Εξωτερικού γιατί σήμερα -εν αντιθέσει με την εποχή που μεσουρανούσατε -ο ρόλος ενός μοντέλου παίρνει άλλες διαστάσεις όπως της εκπόρνευσης, της γλάστρας σε εκπομπές ή και σε σκάνδαλα;

Έχουν διαφοροποιηθεί τόσο πολύ τα πράγματα. Έχουν καταρριφθεί σημαντικές αξίες ζωής και είναι τόσο λυπηρό να αλλοιώνεται ένα επάγγελμα το οποίο έχει ψυχή, έκφραση, οντότητα και ύλη.

Ποιο ήταν το αντίβαρό σας και ποια συμβουλή θα δίνατε σ’ όλες τις γυναίκες που αντιμετωπίζουν δυσκολίες στη ζωή τους ή έρχονται αντιμέτωπες με το φόβο του θανάτου;

Προσωπικά πιστεύω ακράδαντα στον Θεό! Για μένα είναι η καλύτερη ψυχοθεραπεία. Με το Θεό συγκρατείσαι, καλλιεργείσαι, οργανώνεσαι. Η πίστη στο Θεό μπορεί πραγματικά να σού δώσει δύναμη και να σε βγάλει από αδιέξοδα πιθανώς υγείας ή ζωής.

Σε τι δεν μπορείτε να αντισταθείτε;

Δεν μπορώ να αντισταθώ στο φαγητό. Λατρεύω το φαγητό !!! Θεωρώ ότι ένα καλό μαγειρεμένο φαγητό είναι ποιότητα ζωής

Ποια είναι τα μυστικά της γοητείας σας;

Είμαι ο εαυτός μου. Δε φοβάμαι τίποτα!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments