Ελλάδα

The Delta Art Roof: Στην καρδιά της Αθήνας «ανθίζει» η πιο καλλιτεχνική ταράτσα (pic)

The Delta Art Roof: Στην καρδιά της Αθήνας «ανθίζει» η πιο καλλιτεχνική ταράτσα (pic)
Το Delta Art Roof θα ανοίξει για πρώτη φορά τις πόρτες του σε όλο το φιλότεχνο κοινό την Παρασκευή 8 Ιουνίου, στις 20:30 με ελεύθερη είσοδο!

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Αθήνας, θέλοντας να γιορτάσει το τέλος της φετινής ακαδημαϊκής χρονιάς, διοργανώνει ένα ξεχωριστό event! Συγκεκριμένα, στην εντυπωσιακή ταράτσα του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Αθήνας, με θέα την Ακρόπολη και τον λόφο του Λυκαβητού, θα πραγματοποιηθεί ένα cocktail night αφιερωμένο στις τέχνες. Έκθεση έργων φωτογραφίας, γραφιστικής, διακόσμησης, μόδας, υποκριτικής, live performance από τους σπουδαστές φωνητικής και πλήθος άλλων happenings!

Το project The Delta Art Roof έχει ένα και μοναδικό σκοπό, να αποτελέσει πεδίο έκφρασης όλων των σπουδαστών των καλλιτεχνικών ειδικοτήτων του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, μεταμορφώνοντας την αστική αυτή ταράτσα σε καμβά και ταυτόχρονα χώρο έκθεσης της δουλειάς των νέων εκκολαπτόμενων καλλιτεχνών.

Το Delta Art Roof θα ανοίξει για πρώτη φορά τις πόρτες του σε όλο το φιλότεχνο κοινό την Παρασκευή 8 Ιουνίου, στις 20:30 σε ένα roof party που γιορτάζει όλες τις διαφορετικές τέχνες που φιλοξενούνται στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Αθήνας με άφθονα cocktail και υπέροχη θέα!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments