Ελλάδα

Τρεις γυναίκες στη Θεσσαλονίκη είχαν μετατρέψει το διαμέρισμα σε “γιάφκα” ναρκωτικών

Τρεις γυναίκες στη Θεσσαλονίκη είχαν μετατρέψει το διαμέρισμα σε “γιάφκα” ναρκωτικών
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Το σπίτι στο οποίο διέμεναν, στην περιοχή του Δενδροποτάμου, χρησιμοποιούσαν ως χώρο απόκρυψης και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, τρεις γυναίκες, οι οποίες συνελήφθησαν έπειτα από εμπεριστατωμένη έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για τρεις γυναίκες ηλικίας 35, 49 και 48 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, χθες το πρωί, οι τρεις γυναίκες πούλησαν ποσότητα ηρωίνης σε 36χρονο ο οποίος και συνελήφθη. Στην κατοχή του βρέθηκε η ποσότητα ηρωίνης που είχε αγοράσει από τις τρεις γυναίκες, καθώς και ναρκωτικά δισκία, ενώ, όπως προέκυψε, σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για κλοπή.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι των τριών γυναικών, καθώς και στην κατοχή των συλληφθέντων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 207,47 γραμμάρια ηρωίνης, 86,38 γραμμάρια κάνναβης,ναρκωτικά δισκία, 734,60 ευρώ, ποσό προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών, μία ηλεκτρονική ζυγαριά και ένα κινητό τηλέφωνο.

Επίσης, στη διάρκεια της έρευνας, εντοπίσθηκε και συνελήφθη 41χρονος, τη στιγμή που επιχειρούσε να προμηθευτεί ποσότητα ηρωίνης από τις γυναίκες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments