Ειδήσεις

Το μυστικό όπλο του Σφαιρό: Αυτόν ετοιμάζει και “ντοπάρει” εν όψει ΟΑΚΑ

Το μυστικό όπλο του Σφαιρό: Αυτόν ετοιμάζει και “ντοπάρει” εν όψει ΟΑΚΑ
Όλα για όλα στο ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός.

Σχεδόν είχαμε… ξεχάσει την παρουσία του, μέχρι που Γιάννης Σφαιρόπουλος τον επιστράτευσε στον δεύτερο τελικό, στην απέλπιδα προσπάθεια του Ολυμπιακού να γυρίσει το ματς απέναντι στον Παναθηναϊκό. Ο λόγος για τον Μπόμπι Μπράουν.

Ο Αμερικανός μπήκε στο τελευταίο πεντάλεπτο του ματς στο ΣΕΦ, τη στιγμή που ο Ολυμπιακός πάλευε για την ολική ανατροπή. Και είναι αλήθεια πως δεν… δικαίωσε τον προπονητή του για την επιλογή του να μην τον βάλει νωρίτερα. Σημείωσε ένα τρίποντο που έφερε κοντά τη διαφορά και μάλιστα σε ένα σημείο που οι συμπαίκτες του σημάδευαν συνεχώς στεφάνι, ακόμα και απ’ τη γραμμή των βολών.

Ο Σφαιρόπουλος πρέπει σίγουρα να αλλάξει πράγματα αν θέλει να πάρει δεύτερη νίκη στο ΟΑΚΑ που θα τον βάλει στη θέση του οδηγού και ο Μπόμπι Μπράουν είναι το μυστικό του όπλο.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού είδε ότι μπορεί να ανταπεξέλθει και στις δύο τελευταίες προπονήσεις… έπεσε πάνω του. Ομιλίες, “ντόπες” και μια αίσθηση πως αυτή τη φορά θα έχει περισσότερο ρόλο και σαφώς μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Μόνος σου θα τους πάρεις, είσαι παιχταράς» – Ποιον αποθέωσε ο κόσμος μετά το ΣΕΦ – Τον κρατάει ο Δημήτρης;

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments