Αθλητισμός

“Μόνος σου θα τους πάρεις, είσαι παιχταράς” – Ποιον αποθέωσε ο κόσμος μετά το ΣΕΦ – Τον κρατάει ο Δημήτρης;

“Μόνος σου θα τους πάρεις, είσαι παιχταράς” – Ποιον αποθέωσε ο κόσμος μετά το ΣΕΦ – Τον κρατάει ο Δημήτρης;
Έκανε μεγάλο ματς στο ΣΕΦ, έδωσε απαντήσεις και ο κόσμος τον αποθέωσε στο ΟΑΚΑ.

Είναι πιθανό να μην καταφέρει να… γυρίσει το χαρτί και στο φινάλε της αγωνιστικής περιόδου να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό. Ωστόσο, αν κάνει ακόμα δύο τέτοια παιχνίδια και οδηγήσει τον Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα, τότε όλα θα παραμείνουν ανοιχτά.

Ο λόγος για τον Ματ Λοτζέσκι, που έκανε… ματσάρα χθες στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας. Μπήκε μέσα σαν… δαιμονισμένος, άρχισε να τα βάζει από παντού, πήρε στις πλάτες του την ομάδα κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Έκανε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια στην έως τώρα πράσινη καριέρα του και το έκανε σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι σαν αυτό. Ένα παιχνίδι που πιθανότατα να μην είχε γυρισμό ο Παναθηναϊκός αν το έχανε.

Φυσικά, ο Ματ και λόγω του… ερυθρόλευκου παρελθόντος του, έλαβε τεράστια αποθέωση στο ΟΑΚΑ από τον κόσμο που πήγε εκεί. “Είσαι παιχταράς, θα τους πάρεις μόνος σου. Εσύ θα τους τελειώσεις”, ήταν μερικές από τις ατάκες που άκουσε ο Αμερικανός.

Τι θα κάνει ο Γιαννακόπουλος με τον Λοτζέσκι μετά το τέλος της σεζόν; Θα εξαρτηθεί και από το φινάλε των τελικών, αλλά και από το τι θα πει ο Τσάβι Πασκουάλ. Πάντως από χθες ο Λοτζέσκι κέρδισε πόντους. Διότι σε τέτοια ματς που καίνε τον θέλεις τον παίκτη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Αρπάχτηκαν» Καλάθης – Σπανούλης – «Ραντεβού» την Κυριακή – Η φωτογραφία που τους «πρόδωσε» (pic)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments