Αθλητισμός

Όλη η αλήθεια για Βράνιες – “Ξεχάστε τον, δεν υπάρχει περίπτωση”

Όλη η αλήθεια για Βράνιες – “Ξεχάστε τον, δεν υπάρχει περίπτωση”
Το παρασκήνιο, τα λεφτά, οι διαπραγματεύεις.

Η Άντερλεχτ έχει βάλει στο στόχαστρό της τον Όγκνιεν Βράνιες, με τους Βέλγους να είναι έτοιμοι να προσφέρουν 2 εκατομμύρια ευρώ στην ΑΕΚ.

Σύμφωνα με την «LiveSport» η ΑΕΚ σκοπεύει να κάνει πρόταση για τριετές συμβόλαιο στον Βράνιες και να διπλασιάσει τις αποδοχές του. Η Ένωση έχει «ταβάνι» τις 500.000 ευρώ και είναι διατεθειμένη να κάνει τον Βράνιες τον πιο ακριβοπληρωμένο αμυντικό του ρόστερ της, καθώς ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι έχει συμβόλαιο που φτάνει σχεδόν τις 400.000 ευρώ τον χρόνο.

Ωστόσο, ούτε αυτά τα χρήματα φαίνονται ικανά να πείσουν τον Βράνιες και τον μάνατζέρ του να πουν το “ναι” στην ανανέωση της ΑΕΚ. Η Άντερλεχτ δίνει σχεδόν τα… διπλά από τα διπλά που του δίνει η ΑΕΚ.

Τι εννοούμε; Η προσφορά των Βέλγων φτάνει στις 800.000 ευρώ ετησίως προς τον Βόσνιο και μαζί με τα μπόνους ξεπερνάει το ένα εκατομμύριο. Μιλάμε για μεγάλη διαφορά, όσο κι αν η ΑΕΚ προσπαθεί με κάθε τρόπο να τον πείσει. Δεν μπορεί να ανέβει πολύ περισσότερο η Ένωση, αφού θα χαλάσουν οι ισορροπίες μέσα στην ομάδα. Πολύ δύσκολα, λοιπόν, ο Βράνιες θα μείνει στην Ένωση.

Από την πλευρά του μάνατζερ του “βγαίνει” πως η ΑΕΚ πρέπει να αρχίσει να… ξεχνάει τον παίκτη. “Δεν υπάρχει περίπτωση να αρνηθεί τέτοιο συμβόλαιο”, λένε άνθρωποι που ξέρουν καλά την υπόθεση και όλα δείχνουν πως ο Βόσνιος ετοιμάζει ήδη βαλίτσες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρελάνς και τριπλό χτύπημα από Μελισσανίδη – Μ’ αυτούς φτιάχνει ομαδάρα

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments