Αθλητισμός

Είδαν Μουντιάλ στα γραφεία του Ολυμπιακού – Ποιος τους τρέλανε και τι κίνηση εκατομμυρίων ετοιμάζουν

Είδαν Μουντιάλ στα γραφεία του Ολυμπιακού – Ποιος τους τρέλανε και τι κίνηση εκατομμυρίων ετοιμάζουν
Τα μάτια τους καρφωμένα σε μουντιαλικό άσο.

Καρφωμένοι στο χθεσινοβραδινό παιχνίδι της Ισπανίας με το Ιράν ήταν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού. Η παρουσία στη βασική ενδεκάδα των Χατζησαφί και Ανσαριφάρντ έφερε τους ερυθρόλευκους μπροστά στην οθόνη τους για να παρακολουθήσουν τους δύο ποδοσφαιριστές τους.

Και είναι αλήθεια ότι έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι απ’ αυτά που έδειξαν οι δύο ποδοσφαιριστές τους. Και είναι… διπλή η χαρά τους, αφού αυτή τη φορά δεν έπαιζε το Ιράν με το Μαρόκο, αλλά με την Ισπανία. Που σημαίνει πως αρκετά μάτια ήταν πάνω στο συγκεκριμένο παιχνίδι και πολλοί μάνατζερς και σκάουτερς το παρακολούθησαν.

Αυτός που… τρέλανε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού με την παρουσία του ήταν ο Καρίμ Ανσαριφάρντ. Είχε τον ρόλο του ηγέτη στο Ιράν, έχασε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία που για εκατοστά δεν έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και πάλεψε μέχρι το τέλος για να οδηγήσει την ομάδα του σε ένα ιστορικό αποτέλεσμα.

Αυτές οι εμφανίσεις ανεβάζουν την τιμή των ποδοσφαιριστών και φυσικά μετά απ’ τη συγκεκριμένη παρουσία, στον Ολυμπιακό τρίβουν τα χέρια τους. Κάθε τέτοια παρουσία του Καρίμ ανεβάζει τα χρήματα. Και για τον Καρίμ είναι ορθάνοιχτος ο δρόμος για περαιτέρω παρουσία στο Μουντιάλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τι συμβαίνει με τον Μιραλάς; – Η επιθυμία του για Ολυμπιακό και το «όχι» απ’ το λιμάνι

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments