Αθλητισμός

Τι συμβαίνει με τον Μιραλάς; – Η επιθυμία του για Ολυμπιακό και το “όχι” απ’ το λιμάνι

Τι συμβαίνει με τον Μιραλάς; – Η επιθυμία του για Ολυμπιακό και το “όχι” απ’ το λιμάνι
Ψάχνεται ακόμα ο Μιραλάς.

Ο Κέβιν Μιραλάς αποχώρησε από τον Ολυμπιακό, επέστρεψε στην Έβερτον, όμως ο Μάρκο Σίλβα δεν τον υπολογίζει. Και ο Βέλγος… ψάχνεται. Οι πληροφορίες, μάλιστα, λένε πως δεν ψάχνεται παντού, αλλά ο στόχος του είναι συγκεκριμένος: να μείνει στον Ολυμπιακό.

Δύσκολα πράγματα. Διότι ο Μιραλάς όχι μόνο έκανε ένα απογοητευτικό εξάμηνο, αλλά και γιατί τα λεφτά είναι πάρα πολλά. Τα επόμενα δύο χρόνια, ο Μιραλάς έχει λαμβάνειν 4,6 εκατομμύρια ευρώ. Ποσό που ούτε ο ίδιος θα χαρίσει στα «ζαχαρωτά», ούτε και μπορεί φυσικά σε καμία περίπτωση να καλύψει ο Ολυμπιακός.

Η Έβερτον θα ψάξει να δώσει τον παίκτη προκειμένου να γλιτώσει τα πολλά χρήματα του συμβολαίου του. Δεδομένα θα τον προτείνει στον Ολυμπιακό. Αλλά θα λάβει κι εκείνη ένα… μεγαλοπρεπέστατο “όχι”. Η μοναδική περίπτωση είναι να πληρώνεται ένα μεγάλος μέρος των χρημάτων από τα “ζαχαρωτά”.

Ενδεχόμενο που έχει κάποιες ελπίδες σε μία και μοναδική περίπτωση: να έχει… ξεμείνει ο Μιραλάς στην Έβερτον μέχρι το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου. Τέλη Αυγούστου δηλαδή. Τότε όλα θα είναι πιθανά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments