Ελλάδα

Σέρρες: Κατασχέθηκαν 11 τόνοι εμφιαλωμένου νερού

Σέρρες: Κατασχέθηκαν 11 τόνοι εμφιαλωμένου νερού
Τα νερά στις Σέρρες κατασχέθηκαν καθώς δεν πληρούνταν οι προϋποθέσεις αποθήκευσης.

Ακατάλληλες κρίθηκαν από τις αρμόδιες υγειονομικές υπηρεσίες, ποσότητες εμφιαλωμένου νερού που βρέθηκαν σε εργαστήριο εμφιάλωσης, στις Σέρρες.

Πρόκειται για πάνω από 11 τόνους εμφιαλωμένου νερού, που, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, κατασχέθηκαν, επειδή δεν πληρούνταν οι προϋποθέσεις αποθήκευσης, κατά παράβαση των σχετικών υγειονομικών διατάξεων.

Προηγήθηκε αστυνομικός έλεγχος στο εμφιαλωτήριο, όπου εντοπίστηκε ρυμουλκούμενο φορτηγό, έμφορτο με 624 φιάλες για θερμοψύκτη, τοποθετημένες ανά παλέτες, που περιείχαν συνολικά 11.793,6 λίτρα εμφιαλωμένου νερού και επρόκειτο να διακινηθούν στην αγορά χωρίς τα νόμιμα παραστατικά.

Από τον έλεγχο των αστυνομικών προέκυψε -επιπλέον- ότι το συγκεκριμένο εμφιαλωτήριο λειτουργούσε χωρίς την απαιτούμενη άδεια. Υπό τις συνθήκες αυτές, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος της 48χρονης ιδιοκτήτριάς του και ενός 58χρονου, που δεχόταν παραγγελίες για λογαριασμό της επιχείρησης και διακινούσε το εμπόρευμα.

Η σχηματισθείσα δικογραφία αφορά παραβάσεις υγειονομικών διατάξεων και νοθεία, ενώ αποστέλλεται στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Σερρών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σκοπιανό: «Πολιορκούν» τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στις Σέρρες (pics&vid)