Ζώδια

Ερωτικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο για όλα τα ζώδια

Ερωτικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο για όλα τα ζώδια
Ζώδια σαββατοκύριακο 23-24/06.

Ζώδια Κριός

Υπάρχει ένα σεντούκι με χρυσό στο τέλος του ουράνιου τόξου, Κριοί, αλλά μπορεί να σας πάρει λίγο καιρό μέχρι να μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε αυτά τα πλούτη. Αυτό το Σάββατο, η Σελήνη και ο τυχερός Δίας ευθυγραμμίζονται στον Σκορπιό και στον όγδοο Οίκο σας των επενδύσεων, ενώ σας ενθαρρύνει να ρίξετε μια εξεταστική ματιά στο χτίσιμο του πλούτου σας. Αυτή η συνάντηση μπορεί να σας βοηθήσει στον χρηματοοικονομικό σχεδιασμό ή να σας οδηγήσει σε ένα παθητικό εισόδημα. Επιπλέον, οι σαγηνευτικές σας δυνάμεις ενισχύονται υπό αυτή τη διέλευση. Είναι εύκολο να μαγνητίσετε τους άλλους μόνο με μια έντονη ματιά σας, ενώ το να τους ξεφορτωθείτε είναι μια άλλη ιστορία. Βεβαιωθείτε ότι όντως θέλετε να τους προσελκύσετε πριν ενεργοποιήστε τη γοητεία σας.

Την Κυριακή, θα προτιμάτε τα οικεία πρόσωπα, καθώς η Σελήνη βρίσκεται δίπλα στον Ερμή και στον προσωπικό τέταρτο Οίκο σας. Κάντε μια επίσκεψη στους γονείς σας ή καλέστε μερικούς φίλους στο σπίτι για χειροτεχνίες ή για σπιτικά κοκτέιλ! Αφήστε χαλαρά τα σχέδιά σας, ωστόσο, καθώς μπορεί να θέλετε να τριγυρνάτε με τις πυτζάμες σας για το μισό της μέρας και να κάνετε διάφορα έργα. Έχετε κερδίσει σίγουρα αυτό το δικαίωμα!

Ζώδια Ταύρος

Μια σχέση ξεκινά με μεγάλη ταχύτητα το Σάββατο, χάρη στη Σελήνη και τη σύνδεσή της με τον γρήγορο Δία στη ζώνη των σχέσεων σας. Είπατε πως είστε έτοιμοι για μια αυθεντική σύνδεση, αλλά δεν είστε σίγουροι για το ότι θέλετε να συμβεί με τέτοια επιτάχυνση. Μην τραβήξετε με δύναμη τα ηνία, κάντε το μόνο ελαφρά. Τα ρίσκα είναι απαραίτητα στο παιχνίδι του έρωτα (και της φιλίας). Θα προσανατολιστείτε σύντομα, κάτι που θα σας βοηθήσει να μείνετε κεντραρισμένοι και να μην χάσετε τελείως τον εαυτό σας στη σχέση αυτή.

Την Κυριακή, μην αφήσετε τις προσδοκίες σας να μείνουν στο κενό. Με τον εκφραστικό Ερμή στη ζώνη της επικοινωνίας σας να σφυρίζει στη Σελήνη, θα είναι πιο εύκολο από ποτέ να συζητήσετε τα δύσκολα θέματα. Ενώ θέλετε να είστε ευθείς με τα συναισθήματά σας, προχωρήστε με περιέργεια και ανακαλύψτε τις σκέφτεται πραγματικά ο άλλος πριν κάνετε υποθέσεις. Προειδοποίηση για σπόιλερ: Πιθανότατα θα εκπλαγείτε.

Ζώδια Δίδυμοι

Με τη Σελήνη και τον διαχυτικό Δία να ευθυγραμμίζονται στη ζώνη της ευεξίας σας, μπορεί να ξυπνήσετε το Σάββατο έτοιμοι για υγιεινή ζωή. Ακολουθήστε την ανάγκη σας! Αλλάξτε κατεύθυνση στο ραντεβού σας για καφέ και περπατήστε στο πάρκο, έπειτα γιορτάστε τα 10.000 βήματά σας με χειροποίητα σμούθις. Προειδοποίηση: Μια περιήγηση στο Pinterest ή στο Etsy μπορεί ξαφνικά να σας κάνει να τρέξετε στα μαγαζιά για προμήθειες για ένα DIY πρότζεκτ.

Αυτός μπορεί να είναι ο περισπασμός που ψάχνετε για να καθαρίσει το μυαλό σας. Με τον γιγάντιο Δία στην εικόνα, προσέξτε να μην ξεκινήσετε περισσότερα απ’ όσα μπορείτε να τελειώσετε. Την Κυριακή, ο κυβερνήτης σας Ερμής χορεύει σε ευθυγράμμιση με τη Σελήνη και σας υπενθυμίζει γλυκά αυτά τα μικροπράγματα που όλο αναβάλλετε να κάνετε. Βάλτε το κοινωνικό πνεύμα σας σε αυτή την αποστολή. Μπορεί και κάποιος φίλος σας να πρέπει να πάει σούπερ μάρκετ, και γιατί να μην περάσετε μια βόλτα από τη λαϊκή μαζί;

Ζώδια Καρκίνος

Καταφθάνουν τα βέλη! Ο Έρωτας στοχεύει το τόξο του προς την κατεύθυνσή σας το Σάββατο. Και με τη Σελήνη και τον Δία να ευθυγραμμίζονται στον πικάντικο πέμπτο Οίκο σας, αυτό το Σαββατοκύριακο γράφει με μεγάλα, κόκκινα γράμματα «επική, καυτή σχέση». Πάρτε ένα ρίσκο στο όνομα της αγάπης, αφήστε τον εαυτό σας να είναι περισσότερο ανοιχτός στα συναισθήματα ή κάντε κάτι που να σας ευχαριστεί –ακόμα κι αν βάλει σε παύση για λίγο τη σχέση σας. Εφόσον δεν φέρεστε ανεύθυνα, μπορείτε να ακολουθήσετε την ευτυχία σας.

Αλλά σας προειδοποιώ: Ο Δίας είναι ένα ελεύθερο πνεύμα και το μάντρα του είναι: Ζήσε στο σήμερα. Ένα φιλί δεν είναι μόνο ένα φιλί, ακόμα κι αν πιστεύετε ότι είναι. Αφιερώστε την Κυριακή στο προσωπικό σας μπραντ, καθώς ο αγγελιοφόρος Ερμής (στον Καρκίνο) παίζει τον σύμβουλο εικόνας μαζί με τη Σελήνη. Ανανεώστε τις διαδικτυακές σελίδες και τα προφίλ σας. Αν η καλοκαιρινή σας γκαρνταρόμπα έχει γίνει χάλια στη ντουλάπα, προσθέστε μερικά κομμάτια στις κρεμάστρες σας, που είναι άνετες αλλά δεν τις προτιμάτε.

Ζώδια Λέων

Τιμήστε την ευαίσθητη πλευρά σας αντί να προσποιείστε ότι δεν σας πειράζει τίποτα. Το Σάββατο, μια ευθυγράμμιση της Σελήνης και του Δία στον ευαίσθητο τέταρτο Οίκο σας βαραίνει το κάθε συναίσθημα. Μείνετε συντονισμένοι με τα συναισθήματά σας και πάρτε χρόνο για να τα επεξεργαστείτε πριν ξεφύγετε τελείως ή κλείσετε τους πάντες έξω. Κάτω από αυτούς τους αντιδραστικούς ουρανούς, δεν θέλετε να δράσετε βιαστικά. Κάντε τη μέρα (ή ένα μέρος της) σαν διακοπές, γράψτε, κοιμηθείτε και χαλαρώστε μέχρι να ευχαριστηθείτε.

Με τον Ερμή που τρελαίνεται με τα πρότζεκτ να μπαίνει στο παιχνίδι την Κυριακή, θα έχετε την έμπνευση να ασχοληθείτε με μερικά οικιακά καθήκοντα. Σηκώστε τα μανίκια σας και μπορεί να γίνουν μερικές μεγάλες αλλαγές μέχρι το βράδυ στο σπίτι σας. Απλώς φροντίστε να έχετε ένα σχέδιο πριν πιάσετε το σφυρί για να αποφύγετε να ξεκινήσετε κάτι που δεν μπορείτε να τελειώσετε.

Ζώδια Παρθένος

Μπορείτε να στηρίξετε αυτές τις τολμηρές δηλώσεις, Παρθένοι; Αν ναι, αρπάξτε το μικρόφωνο! Η ευθυγράμμιση της Σελήνης και του Δία του Σαββάτου ενισχύει το δώρο της επικοινωνίας σας. Μπορείτε εύκολα να ενθουσιάσετε του άλλους για προϊόντα ή για σχέδια –ένα τεράστιο μπόνους εάν εργάζεστε στις πωλήσεις. Αλλά δεν χρειάζεται να τους πιέσετε υπερβολικά. Απλώς μιλήστε με ενθουσιασμό για κάτι στο οποίο πιστεύετε και θα εξάψετε την περιέργεια των άλλων.

Με τον εύθυμο Ερμή να συνδέεται με τη Σελήνη την Κυριακή, ξεσκαρτάρετε λίγο τον φιλικό τομέα σας. Καλλιεργήστε μια διαπολιτισμική σύνδεση ή δείτε κάτι νέο. Μπορεί να βρείτε έναν νέο BFF για τις αποδράσεις σας, για τα καλοκαιρινά φεστιβάλ και για αυθόρμητες βόλτες!

Ζώδια Ζυγός

Η πρακτική μαγεία διαποτίζει το Σαββατοκύριακό σας, καθώς η Σελήνη συγχωνεύεται με τον καταφερτζή Δία στον Σκορπιό και στον λογικό αλλά αισθησιακό δεύτερο Οίκο σας, δίνοντας σας κίνητρα για τυχόν στάσιμα οικιακά έργα. Όχι πλέον αναβολές, ειδικά αν θα φέρουν περισσότερη ομορφιά στην καθημερινή σας ζωή. Κάντε μια περιοχή του σπιτιού σας εσωτερικό κήπο (ή έναν ολόκληρο τοίχο, αν έχετε τόσο φως!), δείτε στο Pinterest συμβουλές για στιλάτες βιβλιοθήκες ή γεμίστε το ψυγείο σας με υγιεινά είδη.

Έπειτα, αποφασίστε ποιον θέλετε να διασκεδάσετε! Ένα σαββατιάτικο δείπνο στο προσωπικό σας εστιατόριο θα μπορούσε να διαρκέσει όλη τη νύχτα. Η κοινωνική ατμόσφαιρα χτυπάει την Κυριακή καθώς ο Ερμής σχηματίζει τρίγωνο με τη Σελήνη, αλλά μπορεί να είστε πιο στρατηγικοί με την παρέα σας. Βρείτε έναν πιθανό μελλοντικό συνεργάτη για μια χαλαρή επιχειρηματική συνάντηση και μιλήστε για έργα (και κέρδη) στον καφέ.

Ζώδια Σκορπιός

Ποιοι νομίζετε ότι είστε, Σκορπιοί; Κάτω από τη συνάντηση της Σελήνης και του επεκτατικού Δία του Σαββάτου στο ζώδιό σας, η απάντησή σας μπορεί να μην συνάδει με τον τρόπο που σας βλέπουν οι άλλοι. Να είστε γενναίοι και ζητήστε απαντήσεις από τον κύκλο σας. Μπορείτε απλώς να τους ζητήσετε να σας πουν ποια είναι τα δυνατά σημεία σας και πού πιστεύουν ότι υπάρχει περιθώριο βελτίωσης. Αυτό θα ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σας και θα σας διαφωτίσει για να κάνετε μια θετική αλλαγή, εάν είναι απαραίτητο.

Την Κυριακή, ο αγγελιοφόρος Ερμής χαρίζει την αγάπη του στη Σελήνη από τον τολμηρά επεκτατικό ένατο Οίκο σας. Η ευκαιρία μπορεί να σας τραβήξει σε νέα εδάφη και ενδεχομένως κάτω από τους προβολείς της δημοσιότητας. Χωρίς ανοησίες, είστε έτοιμοι γι’ αυτό. Βγείτε έξω και λάμψτε! Ακόμα να κερδίσετε το δικαίωμα να καυχιέστε; Αφήστε τον εαυτό σας να είναι το μικρό ψάρι στη μεγάλη λίμνη την Κυριακή. Ακόμα κι αν σας κάνει να νιώθετε αμηχανία, αυτό θα σας ανοίξει το δρόμο προς την ανάπτυξη.

Ζώδια Τοξότης

Αυτή η χαρούμενη έκφραση στο πρόσωπό σας μήπως έχει αρχίσει να μοιάζει με μάσκα; Όταν οι άλλοι σας ρωτούν τι κάνετε, σταματήστε και σκεφτείτε. Μην απαντήσετε αντανακλαστικά «Είμαι καλά!» ή «Θα το αντέξω!». Δεν θα πέσετε στα μάτια των άλλων αν δείξετε την ευαισθησία σας ή ζητήσετε βοήθεια. Αντίθετα, θα γίνετε πιο προσιτοί και θα συνδεθείτε πιο εύκολα αν ρίξετε τις άμυνές σας. Η συνάντηση του Σαββάτου ανάμεσα στη Σελήνη και τον κυβερνήτη σας τον ειλικρινή Δία σας βοηθά να αφήσετε τις ντροπές και να μείνετε αληθινοί.

Η θαρραλέα αυθεντικότητά σας είναι σαν λίπασμα για τους δεσμούς σας. Ωστόσο, θέλετε να κρατήσετε αυτές τις ομολογίες για ανθρώπους που αξίζουν την εμπιστοσύνη σας. Την Κυριακή, ο Ερμής στον ιδιωτικό όγδοο Οίκο σας μπορεί να αποκαλύψει έναν πραγματικό έμπιστο και, ενδεχομένως, έναν μέντορα που έχει ήδη σκοτώσει τους δράκους που εσείς πολεμάτε. Νιώθετε δυνατοί; Μην τρέξετε να αναλάβετε τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Παίξτε, αντίθετα, τον «Καλύτερο Β’ ρόλο». Θα κάνετε μεγαλύτερη διαφορά πίσω από τη σκηνή απ’ ότι απ’ το κέντρο της αυτό το Σαββατοκύριακο.

Ζώδια Αιγόκερως

Η ανεξαρτησία σας αρχίζει να μοιάζει περισσότερο με απομόνωση; Η ζωηρή συνάντηση της Σελήνης και του Δία του Σαββάτου σας βοηθά να σπάσετε τον πάγο με μια παρέα. Όλοι για έναν και ένας για όλους; Φέρτε μερική από αυτή την ενέργεια σε κάθε μπάρμπεκιου ή πάρτι που θα παρευρεθείτε. Κρατήστε ανοιχτό μυαλό, καθώς μπορεί να συνδεθείτε με ανθρώπους που στο παρελθόν μπορεί να σας φαίνονταν πολύ περιθωριακοί ή εκκεντρικοί.

Απελευθερώστε λίγο τη φύση του φρικιού που κρύβεται μέσα σας και δείτε τι λέει αυτό το πλήθος. Μπορεί να μην γίνετε επίτιμο μέλος, αλλά θα σας εμπνεύσουν να σκέφτεστε λίγο έξω από τα όρια. Αν ένα άτομο ξεχωρίσει μέσα σε αυτό το πλήθος, κάντε σχέδια να συναντηθείτε μόνοι σας την Κυριακή. Με τον Ερμή να σταθμεύει στον Οίκο των σχέσεων σας –και να σχηματίζει μια γλυκιά γωνία με τη Σελήνη– η συνάντηση αυτού του «περίεργου ζεύγους» μπορεί να αποκαλύψει δυνητικά δυναμικά.

Ζώδια Υδροχόος

Αν πρόκειται να το κυνηγήσετε, γιατί να μην το κάνετε ως το τέλος; Το Σάββατο, μια συνάντηση Σελήνης – Δία σας βάζει φωτιά σε σχέση με τις φιλοδοξίες σας. Ακόμα κι αν χαλαρώνετε λόγω Σαββατοκύριακου, θα έχετε επιβλητική παρουσία και οι άλλοι θα σας φέρονται ως ηγέτη τους. Εάν βρείτε ένα άνοιγμα να μιλήσετε σε ένα ισχυρό πρόσωπο ή να κάνετε μια πολύτιμη σύνδεση, εκμεταλλευτείτε το. Μια θέση αρχηγίας μπορεί να βρεθεί στα πόδια σας. Μην αμφισβητείτε τον εαυτό σας ή σπαταλήστε πολύ χρόνο σκεφτόμενοι τις λεπτομέρειες. Εμπιστευθείτε το ένστικτό σας και κάντε μια τολμηρή κίνηση.

Την Κυριακή, κάντε προφανείς πράξεις καλοσύνης, καθώς ο Ερμής στον έκτο Οίκο σας της εξυπηρέτησης συνδέεται με τη Σελήνη. Εάν έχετε την ευκαιρία να διαμορφώσετε καλύτερες συνήθειες –για να μην αναφέρω ευγενή και ηθική συμπεριφορά– κάντε το! Ο αντίκτυπος που θα έχει, πέρα απ’ το να σας κάνει να νιώσετε καλά, θα υπερβεί κατά πολύ την απλή βοήθεια προς τους άλλους. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια θετική αλλαγή για τους φίλους και την κοινότητά σας.

Ζώδια Ιχθύες

Η περιπετειώδης συνάντηση του Σαββάτου ανάμεσα στη Σελήνη και τον Δία σας παροτρύνει να βγείτε έξω από το φυσικό σας περιβάλλον. Εξερευνήστε, επεκταθείτε και πειραματιστείτε –αυτό κάνει καλύτερα το ζώδιό σας, άλλωστε. Θα βρείτε τη μεγαλύτερη ικανοποίηση στη δοκιμή νέων πραγμάτων και στα ρίσκα, ακόμα κι αν δεν υπάρχει η εγγύηση της σίγουρης επιτυχίας. Όσον αφορά τη προσωπική σας ζωή, είστε πιο αυθόρμητοι απ’ ότι συνήθως. Μην πολυσκέφτεστε τα πράγματα και αφήστε τα συναισθήματά σας να φαίνονται. Απλώς μια προειδοποίηση: αν πείτε στους άλλους ότι τους λατρεύετε, μπορεί να υποθέσουν ότι η κατάσταση της σχέσης σας έχει αλλάξει. Προσέξτε να μην παραπλανήσετε κάποιον.

Οποιουδήποτε είδους ταξίδι αυτό το Σαββατοκύριακο θα είναι επικό, και με τον Ερμή να ρίχνει μια ερωτική ακτίνα στη Σελήνη την Κυριακή, οι περιπλανήσεις σας μπορεί να σας προμηθεύσουν με μια δόση ρομαντισμού. Αν δεν ερωτευτείτε τρελά, ας πούμε, τον καυτό ιδιοκτήτη του βιβλιοπωλείου που έτυχε να περάσετε από μπροστά και να μπείτε, μπορεί να την πατήσετε με έναν νέο ταχυδρομικό κώδικα. Σπίτι μακριά απ’ το σπίτι;

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments