Ελλάδα

Χανιά: Χαμός στα δικαστήρια για τη δολοφονία Δουρουντάκη (pics&vid)

Χανιά: Χαμός στα δικαστήρια για τη δολοφονία Δουρουντάκη (pics&vid)
Παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης οδηγήθηκαν στον ανακριτή στα Χανιά τα δύο αδέρφια από τα Σφακιά για να απολογηθούν για τη δολοφονία του κτηνοτρόφου.

Με φωνές, βρισιές και πολλή μεγάλη ένταση οδηγήθηκαν στον ανακριτή στα Χανιά, οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία Δουρουντάκη.

Τα δύο αδέρφια από τα Σφακιά συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης οδηγήθηκαν στα δικαστήρια προκειμένου να απολογηθούν για τη δολοφονία του Παντελή Δουρουντάκη.

Στα Δικαστήρια Χανίων όπου υπάρχει από την πρώτη στιγμή ισχυρή αστυνομική δύναμη, βρέθηκαν μέλη της οικογένειας του άτυχου 70χρονου αλλά και μέλη της οικογένειας των δύο συλληφθέντων, ενώ δεν άργησαν να “ανέβουν οι τόνοι” και από τις δύο πλευρές.

Υπενθυμίζεται ότι τους δύο άνδρες, ηλικίας 39 και 44 ετών οι οποίοι οδηγήθηκαν το πρωί της Τετάρτης στον Εισαγγελέα και ζήτησαν προθεσμία για να απολογηθούν σήμερα.

Αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και περιύβρισης νεκρού.

Δείτε στο βίντεο από τα δικαστήρια στα Χανιά:

Για την υπόθεση έχει συλληφθεί και ένα τρίτο άτομο, εργολάβος που κατηγορείται για εμπλοκή στο στάδιο της περιύβρησης νεκρού, μετά την ανθρωποκτονία και του έχουν ασκηθεί κατηγορίες πλημμεληματικου χαρακτήρα.

Ο συγκεκριμένος αφέθηκε ελεύθερος χθες μετά την απολογία του.

Βρέθηκε το πτώμα του αγνοούμενου κτηνοτρόφου

Το άψυχο σώμα του, όπως και το αυτοκίνητο με το οποίο είχε φύγει το απόγευμα της Τετάρτης 7 Μαρτίου, βρέθηκαν σε περιοχή του Αλικιανού στα Χανιά.

Βρέθηκαν σκεπασμένα από χαλίκια και χώμα σε χωράφι της περιοχής, στο οποίο ο ιδιοκτήτης του εκτελούσε εργασίες διαμόρφωσης.

Το αυτοκίνητο το είχαν ρίξει σε έναν λάκκο και το κάλυψαν ενώ σε κοντινό σημείο είχαν καλύψει και την σορό του 70χρονου.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, μετά την δολοφονία του 70χρονου, οι δράστες μετέφεραν το αυτοκίνητο με τον νεκρό σε νταλίκα.

Στη συνέχεια τον πήγαν στην περιοχή του Αλικιανού, όπου και τον έθαψαν προκειμένου να μην βρεθεί κάποιο ίχνος στην διάρκεια των ερευνών.

Πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως ο ιδιοκτήτης του χώρου δεν εμπλέκεται στην υπόθεση.

Η επιχείρηση έγινε εν αγνοία του από τους δράστες, οι οποίοι φαίνεται πως γνώριζαν την περιοχή και είχαν σχεδιάσει την πράξη τους.

Μάλιστα στην διάρκεια των αστυνομικών ερευνών για την εξιχνίαση της υπόθεσης, η νταλίκα είχε οδηγηθει στο χώρο του πρώην Αστυνομικού Τμήματος Σούδας.

Σύμφωνα με νομικούς κύκλους έχει ομολογήσει ο ένας από τους δύο αδερφούς, υποδεικνύοντας το σημείο ενόψει και των σημερινών απολογιών.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο που βρέθηκε το πτώμα και το αυτοκίνητο

Με πληροφορίες, φωτογραφίες και βίντεο από zarpanews.gr και flashnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κρήτη: Βρέθηκε το πτώμα του αγνοούμενου κτηνοτρόφου (pics)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments