Αθλητισμός

“Συναγερμός” στον Ολυμπιακό με Παπαπέτρου – Τα χρήματα του Παναθηναϊκού φέρνουν… βόμβα

“Συναγερμός” στον Ολυμπιακό με Παπαπέτρου – Τα χρήματα του Παναθηναϊκού φέρνουν… βόμβα
Τι σκοπεύει να κάνει ο Ολυμπιακός με τον Παπαπέτρου και τι ετοιμάζει ο Παναθηναϊκός.

Ο Παναθηναϊκός τα βρίσκει σκούρα στη διαπραγμάτευση με τον Νικ Καλάθη, αφού ο Έλληνας άσος φέρεται να μη δέχεται την πρόταση που του έχει καταθέσει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Εξέλιξη σαφώς δυσάρεστη για τους πράσινους, οι οποίοι θέλουν να κρατήσουν τον ηγέτη τους, αλλά δεν είναι διατεθειμένοι να τα βάψουν… μαύρα αν φύγει.

Το θετικό από την όλη ιστορία, σε περίπτωση που τελικά στραβώσει οριστικά η δουλειά είναι ότι ο Παναθηναϊκός θα εξοικονομήσει τα χρήματα που θα έδινε στον Καλάθη και φυσικά θα μπορεί να τα διαθέσει αλλού. Και να κάνει 2-3 καλές μεταγραφές στις οποίες θα μπορέσει να κάνει την υπέρβαση.

Αυτό το γεγονός φέρνει… συναγερμό στον Ολυμπιακό. Ο λόγος; Μα φυσικά ο Ιωάννης Παπαπέτρου. Το συμβόλαιό του με τους ερυθρόλευκους τελειώνει, οι φήμες για τον Παναθηναϊκό είναι πάρα πολλές και σε πιθανή διαπραγμάτευση ίσως οι ερυθρόλευκοι δεν ανέβουν όσο θα θέλει ο παίκτης.

Ο Παναθηναϊκός είναι πάντα έτοιμος να ρίξει τη… βόμβα και να ντύσει στα πράσινα τον Έλληνα αθλητή και αν έχει και γεμάτο πορτοφόλι, ίσως η προσπάθειά του γίνει ακόμα πιο εύκολη. Το θέμα, πάντως, δεν αναμένεται να τραβήξει πολύ, αφού στον Ολυμπιακό επιθυμούν σύντομα να κλείσουν όλες τις υποθέσεις με τα συμβόλαια που ολοκληρώνονται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τρελαίνει κόσμο και κοσμάκη ο Τεόντοσιτς – Η Φενέρ, ο Ζοτς, ο Ολυμπιακός και ο… Σπανούλης

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments