Ζώδια
pagenews.gr / Ζώδια / Ερωτικές προβλέψεις για το Σάββατο βράδυ για όλα τα ζώδια
Ερωτικές προβλέψεις για το Σάββατο βράδυ για όλα τα ζώδια | Pagenews.gr
Pagenews Team 23 Ιουνίου 2018, 17:41 23 Ιουνίου 2018, 17:41

Προβλέψεις Κριός

Τα μάτια πολλών είναι επάνω σας, και το ξέρετε. Έχετε προκαλέσει πάθη και έρωτες, που όμως μέχρι και τώρα, κανείς δεν σας έχει κάνει να του ρίξετε μια ακόμη ματιά.
Ερωτική έλξη: 9/10

Προβλεψεις Ταύρος

Οι καταστάσεις που υπάρχουν στο εργασιακό σας τομέα, ζητούν την άμεση σας παρέμβαση. Γενικά σας θαυμάζουν και κάποιος ήδη σας έχει ερωτευτεί.
Ερωτική έλξη: 8/10

Προβλέψεις Δίδυμοι

Αυτά που πιστεύετε, για τον πρώην σας, είναι λάθος. Έχει αλλάξει πολύ σαν χαρακτήρας και να είστε βέβαιοι, ότι θα σας χτυπήσει την πόρτα, μέσα στον Ιούλιο.
Ερωτική έλξη: 9/10

Προβλεψεις Καρκίνος

Δεν θα πρέπει να πιέσετε αυτήν την εποχή, το ταίρι σας, για να σας πει τις τελικές του αποφάσεις για το μέλλον. Το έχει σκοπό να το κάνει τον ερχόμενο μήνα.
Ερωτική έλξη: 8/10

Προβλεψεις Λέων

Η σκληρή και μόνιμη σας προσπάθεια για να έχετε τον άνθρωπο σας, καλά και αφοσιωμένο στη σχέση σας, θα σας φέρουν μέχρι και πρόταση γάμου τις επόμενες εβδομάδες.
Ερωτική έλξη: 8/10

Προβλέψεις Παρθένος

Τα ψέματα έχουν τελειώσει για όλους. Αυτό είναι και κάτι που το έχει καταλάβει το ταίρι σας, και μέσα στον μήνα αυτόν θα σας μιλήσει και πιο ξεκάθαρα.
Ερωτική έλξη: 9/10

Προβλέψεις Ζυγός

Πολλή αγάπη θα λάβετε από τον άνθρωπο σας. Είναι μέρες που τα άστρα σας ευνοούν για να βρείτε τον τρόπο να πάτε πιο κάτω σε κάτι πιο επίσημο.
Ερωτική έλξη: 10/10

Προβλέψεις Σκορπιός

Απολαύστε τα ερωτικά λόγια που σας λέει ο άνθρωπος σας. Είναι αλήθεια και μέσα στις επόμενες εβδομάδες, θα έχετε και τις εκπλήξεις γύρω από τις διακοπές σας.
Ερωτική έλξη: 8/10

Προβλέψεις Τοξότης

Βλέπατε και από παλιά τις περίεργες συμπεριφορές του ανθρώπου σας, αλλά μόνο τώρα τον τελευταίο καιρό έχουν αρχίσει και σας ενοχλούν.
Ερωτική έλξη: 9/10

Προβλέψεις Αιγόκερως

Έχετε πολλές αντιζηλίες. Σας ζηλεύουν για όλα αυτά που έχετε καταφέρει. Μην δίνετε εσείς και πολλή σημασία, καθώς οι καταστάσεις σας φέρνουν κοντά στις διακοπές σας.
Ερωτική έλξη: 7/10

Προβλέψεις Υδροχόος

Τα σχέδια που έχετε βγάλει, για το επόμενο διάστημα συμπεριλαμβάνουν διακοπές, νέους έρωτες αλλά και χρήματα που θα σας βοηθήσουν πολύ.
Ερωτική έλξη: 8/10

Προβλέψεις Ιχθείς

Η καθαρότητα της σκέψης σας είναι και αυτό που σας σώζει από τις καταστάσεις που πρέπει άμεσα να φύγουν από τον ερωτικό σας δρόμο.
Ερωτική έλξη: 8/10

Πηγή: astro-live.gr

Ετικέτες: 


2018