Αθλητισμός

Η κουκλάρα του Μαραντόνα: Το μοντέλο που είναι υπεύθυνη επικοινωνίας στην ομάδα του Ντιέγκο (pics)

Η κουκλάρα του Μαραντόνα: Το μοντέλο που είναι υπεύθυνη επικοινωνίας στην ομάδα του Ντιέγκο (pics)
Ο Ντιέγκο Μαραντόνα όταν θα τελειώσει το Μουντιάλ θα αναλάβει χρέη προέδρου στη Ντιναμό Μπρεστ. Εκεί που υπεύθυνη επικοινωνίας είναι η ξανθιά κουκλάρα Όλγα Κιζίνκοβα.

Ο Μαραντόνα αποτελεί έναν σοβαρό λόγο για να ασχοληθεί κάποιος με την Ντιναμό Μπρεστ, η οποία θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο για τα προκριματικά του Europa League. Υπάρχει όμως ένας ακόμη. Η πρώην Μις Λευκορωσία, Όλγα Κιζίνκοβα που εκτελεί χρέη υπεύθυνης επικοινωνίας του συλλόγου!

Πρόκειται για ένα από τα πιο γνωστά μοντέλα της χώρας. Το 2008 μάλιστα είχε αναδειχθεί Μις Λευκορωσία και εκπροσώπησε την πρώην χώρα της Σοβιετικής Ένωσης στα καλλιστεία για την Μις Κόσμος που διεξήχθησαν στη Νότιο Αφρική.

Η Κιζίνκοβα είναι 32 ετών και έχει ύψος 1.84. Το ξανθό μοντέλο με τα γαλανά μάτια ήταν εκείνο που ανακοίνωσε επισήμως τη συνεργασία της Ντιναμό Μπρεστ με τον Ντιέγκο Μαραντόνα, ενώ αναμένεται στην Αθήνα στις 2 Αυγούστου για τον επαναληπτικό με τον Ατρόμητο στο πλαίσιο του Β΄ Προκριματικού Γύρου του Europa League.

Με εμφάνιση που κόβει την ανάσα η καλλονή από την Λευκορωσία αναμένεται να ανεβάσει ακόμη περισσότερο το θερμόμετρο στην κορύφωση του καλοκαιριού!

Το σέξι μοντέλο που έγινε υπεύθυνη επικοινωνίας στη Ντιναμό Μπρεστ!
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments