Τεχνολογία

Το Facebook θα μεταδώσει αγώνες Premier League

Το Facebook θα μεταδώσει αγώνες Premier League
Το Facebook θα μεταδώσει τους 380 αγώνες της Premier League τον επόμενο χρόνο.

Η Premier League… προσγειώνεται στο Facebook.

Μετά τη συμφωνία με την Amazon, σύμφωνα με αναφορές των Times, το αγγλικό πρωτάθλημα θα πουλήσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα για τη Νοτιοανατολική Ασία στο Facebook.

Με αυτόν τον τρόπο, ο «κολοσσός» του Μαρκ Ζούκερμπεργκ, θα μεταδίδει τους αγώνες της Premier League σε Ταϊλάνδη, Βιετνάμ, Καμπότζη για την τριετία 2019/2022, αγοράζοντας τα δικαιώματα  για περίπου 200 εκατομμύρια λίρες.

Σύμφωνα με τους Times, η Premier league είχε επίσης συνομιλίες με το YouTube και Netflix σχετικά με την διαπραγμάτευση τηλεοπτικών δικαιωμάτων σε διάφορες περιοχές, επειδή πιστεύει ότι με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσει να διασφαλιστεί η μελλοντική αύξηση των εσόδων των συλλόγων.

Το Facebook θα μεταδώσει τους 380 αγώνες της Premier League τον επόμενο χρόνο. Αφού γνώρισε την ήττα από την Star India σε δημοπρασία για τα δικαιώματα του πρωταθλήματος κρίκετ της Indian Premier League πέρυσι, το Facebook προσπαθεί να αυξήσει το χαρτοφυλάκιο του αθλητισμού, το οποίο περιορίζεται σήμερα στην μετάδοση ορισμένων παιχνιδιών Major League Baseball, του κολλεγιακού μπάσκετ των ΗΠΑ και μερικών αγώνων του Champions League στις ΗΠΑ, σε συνεργασία με την Fox Sports.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments