Πολιτισμός

“Μόλις Χώρισα” – Ποιοι κοσμικοί παρευρέθηκαν στην επίσημη πρεμιέρα (pics)

“Μόλις Χώρισα” – Ποιοι κοσμικοί παρευρέθηκαν στην επίσημη πρεμιέρα (pics)
Δείτε φωτογραφίες από την πρεμιέρα της παράστασης "Μόλις Χώρισα".

Σ’ ένα κατάμεστο Βεάκειο θέατρο, με τον κόσμο να αποθεώνει τους πρωταγωνιστές, δόθηκε η πρεμιέρα της παράστασης «Μόλις Χώρισα».

Φυσικά το Pagenews.gr ήταν εκεί θέλοντας να μεταφέρει στους αναγνώστες τον απόηχο της παράστασης. Άλλωστε πριν προτείνουμε ή γράψουμε για ένα δρώμενο πάντα θέλουμε να έχουμε προσωπική άποψη, ώστε οι προτάσεις μας να αποτελούν εγγύηση για σας που εμπιστεύεστε την κριτική μας, στη στήλη του πολιτισμού.

Η όλη οργάνωση ήταν του Χάρη Σιανίδη και της εταιρίας του «Beautiful People» κι όπως πάντα ήταν άψογος οικοδεσπότης και διοργανωτής.

Πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να παρακολουθήσουν το αγαπημένο θεατρικό έργο «Μόλις Χώρισα» του Βασίλη Μυριανθόπουλου και Βαγγέλη Χατζηνικολάου στο Βεάκειο Δημοτικό Θέατρο. Δεν ήταν άλλωστε τυχαίο πως όλοι οι ηθοποιοί καταχειροκροτήθηκαν από το θεατρόφιλο κοινό και τους προσκεκλημένους.

Το έργο που αγάπησαν το κοινό και οι κριτικοί με πρώτο ανέβασμα το 1998 και την κινηματογραφική ταινία το 2008 περιοδεύει για πρώτη φορά σ’ όλη την Ελλάδα, σε μια νέα μοναδική εκδοχή!

Με μια τούρτα γενεθλίων κι ένα χωρισμό, αρχίζει το πιο in party στη σκηνή. Ας δούμε όμως ποια είναι η όλη υπόθεση.

Ένα ζευγάρι χωρίζει, μια μητέρα βρίσκεται σε παράκρουση και οι φίλοι τους ετοιμάζουν ένα μοναδικό πάρτι γενεθλίων με Ελληνικές μελωδίες που έχουμε αγαπήσει από προηγούμενες δεκαετίες.

Τα πράγματα περιπλέκονται όταν στην παρέα προστίθενται ένας Ισπανός, μια ντίλερ της Tuppwerware, το pizza boy της περιοχής κι ένας γνωστός Dj.

Το «Μόλις Χώρισα» επανέρχεται πιο δυναμικό από ποτέ στην επικαιρότητα του σήμερα για να μάς παρασύρει με τη δυνατή μουσική του, τις σπαρταριστές ατάκες και τους ευρηματικούς χαρακτήρες του.

Πρόκειται για μια δροσερή παράσταση με πολύ χιούμορ και βέβαια μια πλειάδα ταλαντούχων ηθοποιών επί σκηνής.

Η Τζόυς Ευείδη, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, ο Κώστας Κάππας, η Θωμαΐς Ανδρούτσου, η Μαρία Κωνσταντάκη, οΤριπόδης Χρήστος, η Ελίνα Μάλαμα, o Δημήτρης Ζωγραφάκης, ο Ανδρέας Βούλγαρης κι ο Στρατής Νταλαγιώργος αποτελούν το τέλειο guest list για το πάρτι της χρονιάς, με γνωστά τραγούδια, όπως δεν τα έχουμε ξανακούσει και γενέθλια, όπως δεν τα έχουμε ξαναδεί.

Την παράσταση που θα παρουσιαστεί σε περιοδεία σ’ όλη τη χώρα παρακολούθησαν προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό, δημοσιογραφικό και επιχειρηματικό κόσμο της Αθήνας άλλα και πλήθος κόσμου το οποίο γέμισε από νωρίς τον χώρο του θεάτρου.

Μεταξύ άλλων είδαμε τη Μάγκυ Χαραλαμπίδου, την Κατερίνα Τσάβαλου, τη Σοφία Χαρμαντά, την Άντζελα Ευριπίδη, το Γιάννη Λυσανδρόπουλο, τις Παναγιώτα Βαλαβάνη & Ευρυδίκη Βαλαβάνη, την Κατερίνα Στικούδη, τον Παντελή Καναράκη, το Χρήστο Τριπόδη, το Μιχάλη Ρέππα και το Θανάση Παπαθανασίου.

Δείτε εικόνες:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments