Πολιτική

Βρήκαν τα ισοδύναμα για τη δόση από τον Καμμένο – Τo tweet του υπουργού

Βρήκαν τα ισοδύναμα για τη δόση από τον Καμμένο – Τo tweet του υπουργού
Ο Πάνος Καμμένος με ανάρτησή του στο Twitter έκανε γνωστό από που θα προέλθει το ισοδύναμο.

Μετά το καψόνι των Γερμανών με τον ΦΠΑ στα πέντε νησιά του Αιγαίου, έφτασε η ώρα για την ελληνική κυβέρνηση να βρει ισοδύναμα 28 εκατομμυρίων, προκειμένου να εκταμιευτεί η δόση μιας και ο Αλέξης Τσίπρας αποφάσισε μονομερώς αναστολή της αύξησης του ΦΠΑ στα πέντε νησιά του Αιγαίου.

Ψάχνοντας λοιπόν αυτό το κονδύλι από που θα προκύψει, η ελληνική κυβέρνηση στρίμωξε τον υπουργό Άμυνας, Πάνο Καμμένο να βρει τα 28 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Πάνος Καμμένος με ανάρτησή του στο Twitter έκανε γνωστό από που θα προέλθει το ισοδύναμο για τη διατήρηση του μειωμένου ΦΠΑ στα νησιά που ζητά η γερμανική πλευρά προκειμένου να εκταμιευτεί η δόση.

“Η αναδιοργάνωση μονάδων με μεταφορά δυνάμεων στη παραμεθόριο και συρρίκνωση στρατοπέδων ανενεργών με περικοπή για το 2018 παλιών εξοπλιστικών προγραμμάτων μπορούν να εξασφαλίσουν το κονδύλι για μείωση του ΦΠΑ στα νησιά.

Τα νησιά μας είναι η ‘Αμυνα της Πατρίδας”, αναφέρει σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας και Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.

Αυτό προτείνει μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας Πάνος Καμμένος ως ισοδύναμο μέτρο για τη διατήρηση του μειωμένου ΦΠΑ στα 5 νησιά που επιβαρύνονται από την προσφυγική κρίση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments