Ζώδια

Σελήνη 19-21/07 – Αρμονία στις σχέσεις

Σελήνη 19-21/07 – Αρμονία στις σχέσεις
Αυτό το Πρώτο Τέταρτο της Σελήνης στον Ζυγό, έχει την πρόθεση να θυμίσει σε όλους πόσο απαραίτητη είναι η ισορροπία.

Για αυτό καλείστε όλοι να κάνετε όσα χρειάζονται για να επιφέρετε την αρμονία, τόσο στις προσωπικές και οικογενειακές σας σχέσεις όσο και στα επαγγελματικά θέματα και την καριέρα σας.

Αν είστε αδέσμευτοι, αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να διερευνήσετε τις πιθανότητες γνωριμιών μέσω διαδικτύου. Πέρα από τις σχετικές ιστοσελίδες, μπορείτε να διευρύνετε τα προσωπικά σας μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Παράλληλα, δεν αποκλείεται να βρείτε την αγάπη καθ’ οδόν – αν ετοιμάζεστε για τις διακοπές σας ή τις χαίρεστε ήδη. Σας αναμένουν ευχάριστες στιγμές με μεγάλες παρέες ή με την ένταξή σας σε κάποια ομάδα που σας ενδιαφέρει το αντικείμενο που ασχολείται.

Αν κάποιοι φίλοι σας είναι «εξαφανισμένοι» αυτή την περίοδο, κάντε εσείς την κίνηση να τους εντοπίσετε. Ίσως να περάσετε και λίγες μέρες διακοπών μαζί, που θα ενισχύσουν πολύ περισσότερο τους δεσμούς σας.

Φροντίστε το μέσο μετακίνησής σας αυτές τις μέρες! Δεν θέλετε να σας αφήσει στη μέση του δρόμου, επειδή αμελήσατε το σέρβις του.

Η ενέργεια της ημέρας: Ίσως να βρεθείτε στη θέση να προστατεύσετε ή να διασώσετε μια νεαρή γυναίκα, που θα κινδυνεύει από ένα επικίνδυνο άτομο!

Η σημερινή μέρα ενδέχεται να συνοδεύεται από εναλλαγές σε διαθέσεις και συμπεριφορές. Στην αρχή της, θα λατρεύετε τους ανθρώπους του στενού σας κύκλου και εκείνοι θα σας προσφέρουν βοήθεια και συμβουλές. Από το απόγευμα και μετά θα υπάρξουν κάποιες συγκρούσεις στο ίδιο περιβάλλον, που ίσως να φτάσουν και μέχρι τη διατάραξη της αρμονίας.

Αν ένα άτομο του συγγενικού σας κύκλου έχει τη συνήθεια να σας υποτιμά με διάφορους τρόπους, σήμερα καλείστε να το αντιμετωπίσετε ευθέως. Όποια κι αν είναι η ηλικία ή η κατάσταση της υγείας του εν λόγω ατόμου, δεν του παρέχει το ελεύθερο να είναι αγενές και προσβλητικό!

Αν σκέφτεστε να κάνετε μια επένδυση που να σας επιφέρει κέρδος άμεσα, η αγορά ενός ακινήτου δεν αποτελεί καλή ιδέα για σήμερα. Να ξέρετε ότι μια καλύτερα οργανωμένη μακροπρόθεσμη κίνηση, θα αποδειχθεί πιο προσοδοφόρα.

Η ενέργεια της ημέρας: Κάποιοι ενδέχεται να εμπλακείτε σε συγκρούσεις με άτομα της οικογένειάς σας αυτό το σαββατοκύριακο.

Αν βρίσκεστε σε φάση αναζήτησης του έρωτα, αυτή μπορεί να είναι η τυχερή σας μέρα: Είναι ιδανική για να εστιάσετε στη διεύρυνση της κοινωνικής σας ζωής και στο ειδύλλιο!

Για κάποιους, μια έξοδο με συναδέλφους μπορεί να μετατρέψει μια εργασιακή συνέργεια σε κάτι περισσότερο… Προσέξτε μόνο να μην το παρακάνετε στην έκφραση του αρχικού πάθους σας, γιατί θα εγείρετε πολλά κουτσομπολιά – και δεν το θέλετε.

Όλα τα σχόλια θα πάψουν, όταν θα δει και ο περίγυρος ότι είστε και οι δύο πολύ ερωτευμένοι!

Κάποιοι άλλοι θα έχετε την ανάγκη να απομονωθείτε κάπως, προκειμένου να διαλογιστείτε ή να ενταχθείτε σε ένα εργαστήρι ψυχικής ανάτασης. Δεν αποκλείεται να επιλέξετε και έναν ανάλογο προορισμό για τις διακοπές σας.

Η προσέγγιση και κατανόηση διαφορετικών πολιτισμών, μπορεί να αποτελέσει το έναυσμα για να εργαστείτε ή να σπουδάσετε σε άλλη χώρα. Η αλλαγή του σκηνικού θα σας επιφέρει ανέλπιστες επιτυχίες, με τους πιο απρόβλεπτους τρόπους!

Αν ετοιμάζεστε για να παντρευτείτε στο εξωτερικό, κάντε έναν επιπλέον έλεγχο σε όλα τα έγγραφά σας.

Η ενέργεια της ημέρας: Η θετική οπτική των πραγμάτων είναι το χαρακτηριστικό της σημερινής ημέρας. Εναπόκειται και στη δική σας καλή θέληση να αποδιώξετε κάθε αρνητική σκέψη!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments