Αθλητισμός

Ατρόμητος: Η απογοήτευση με Μπρούνο και οι… δεύτερες σκέψεις

Ατρόμητος: Η απογοήτευση με Μπρούνο και οι… δεύτερες σκέψεις
Τι συνέβη και ο Μπρούνο ήταν... χαμένος στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι;

Ουάρντα δεν είναι. Και δεν πρόκειται να γίνει. Παίκτη με τη χρησιμότητα του Αιγύπτιου και την επιρροή που είχε στο παιχνίδι της ομάδας, δύσκολα θα βρει ξανά ο Ατρόμητος. Ο Μπρούνο, που… βαφτίστηκε ως αντικαταστάτης του Ουάρντα, μπορεί να κάνει πολλά, αλλά σε καμία περίπτωση όσα πρόσφερε ο περσινός ηγέτης των Περιστεριωτών.

Ο Ατρόμητος αποφάσισε να ανανεώσει το συμβόλαιο του Μπρούνο για έναν ακόμα χρόνο πριν από λίγο καιρό και να του δώσει πλέον φανέλα βασικού. Ωστόσο, η εικόνα του στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι της ομάδας ήταν απογοητευτική.

Δεν κατάφερε να βοηθήσει, δεν φάνηκε απειλητικός, δεν πάτησε στην αντίπαλη περιοχή. Ο Κάναντι, μάλιστα, τον αντικατέστησε, με αποτέλεσμα η ομάδα να αρχίζει να… ρολάρει και εν τέλει να φεύγει με ένα σκορ που της επιτρέπει να έχει βάσιμες ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Οι δεύτερες σκέψεις για τον Πορτογάλο έχουν να κάνουν με τον ρόλο του μέσα στην ομάδα. Ίσως να… φορτώθηκε με έξτρα βάρος, ακούγοντας πως θα είναι ο αντικαταστάτης του Ουάρντα. Και σίγουρα χρειάζεται καλύτερη διαχείριση προκειμένου να ενσωματωθεί πιο ομαλά και να αποδειχτεί σημαντικός στην πορεία της σεζόν για τον Ατρόμητο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments