Ελλάδα

Δίδυμα: Βρέθηκαν νεκρά στην αγκαλιά των παππούδων τους – Το αντίο της Τσιμτσιλή

Δίδυμα: Βρέθηκαν νεκρά στην αγκαλιά των παππούδων τους – Το αντίο της Τσιμτσιλή
Τα δίδυμα βρέθηκαν νεκρά μετά από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι.

Δεν είχε αίσιο τέλων η υπόθεση των δύο κοριτσιών στο Μάτι Αττικής. Τα δύο δίδυμα κορίτσια βρέθηκαν νεκρά στην αγκαλιά του παππού και της γιαγιάς τους. Σύσσωμος ο ελληνικός λαός από την πολιτική μέχρι και τη showbiz τα αποχαιρετά με ένα μήνυμα.

Έτσι και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ως μητέρα αποχαιρετά τα δύο δίδυμα που βρέθηκαν νεκρά στο Μάτι.

Το μήνυμά της:

Το θρίλερ της αναζήτησης και το βίντεο που έδωσε ελπίδα

Τα δύο κορίτσια βρίσκονταν στην περιοχή του Ματιού μαζί με τους παππούδες τους, όταν και ξέσπασε η φονική πυρκαγιά. Από εκείνη τη στιγμή, οι γονείς των διδύμων έχασαν τα ίχνη τους, τόσο αυτών, όσο και του παππού και της γιαγιάς τους. Αμέσως, ο πατέρας των δύο κοριτσιών εμφανίστηκε στην τηλεόραση και διηγήθηκε τι έχει συμβεί.

Μαζί με τη σύζυγό του, πήγε στην ιατροδικαστική υπηρεσία, έκανε εξέταση DNA, για την αναγνώριση πτωμάτων αλλά δεν έχει λάβει καμία απάντηση για την τύχη των παιδιών του.

Όμως, όπως είπε ο ίδιος, όταν γύρισε σπίτι του ανακάλυψε ότι σε βίντεο καναλιού υπήρχαν τα παιδιά του σώα και αβλαβή. Συγκεκριμένα, βρίσκονταν σε ένα πλοιάριο στη Ραφήνα μαζί με άλλα άτομα.

«Αφού κάναμε τα πάντα, πήγαμε σε νοσοκομεία, αστυνομία, μας είπε η πυροσβεστική πως η έσχατη λύση είναι να πάτε στο νεκροτομείο μήπως τα βρείτε εκεί. Πήγαμε στο νεκροτομείο στο Γουδί και μας έκαναν τεστ DNA για να γίνει η ταυτοποίηση. Σαν από θαύμα και ενώ ήμασταν απελπισμένοι κι εγώ και η γυναίκα μου, βρήκαμε αυτό το βιντεάκι και αναγνωρίσαμε τα παιδιά. Πήραμε στο σταθμό και μας έδωσαν το πλάνο πιο καθαρό και τα αναγνωρίσαμε. Αλλά δεν υπάρχουν οι γονείς μου πουθενά», περιέγραψε ο Γιάννης Φιλιππόπουλος.

Η ανατροπή – Οι ελπίδες άρχισαν να σβήνουν…

Ο άνδρας που εμφανιζόταν στα πλάνα της τηλεόρασης δίπλα στα δύο κορίτσια, τα οποία ο πατέρας των παιδιών αναγνώρισε ως δικά του, εμφανίστηκε στις αρχές.

Όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, τα κορίτσια που φαίνονται στα τηλεοπτικά βίντεο είναι δικά του παιδιά και εν συνεχεία παρουσίασε και σχετικά έγγραφα που το αποδεικνύουν.

Αμέσως το Χαμόγελο του Παιδιού έδωσε στη δημοσιότητα νέες φωτογραφίες προκειμένου να υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για το μέλλον το κοριτσιών.

Χθες, λίγο πριν τις 12 τα μεσάνυχτα τα δύο κορτίτσια ταυτοποιήθηκαν νεκρά μαζί με την γιαγιά και τον παππού τους και έτσι γράφτηκε ένα τραγικό φινάλε, βυθίζοντας στο πένθος ολόκληρη την οικογένεια Φιλιππόπουλου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments