Ελλάδα

Νεκροί Μάτι: Φωτογραφία ντοκουμέντο από τον πρώτο νεκρό στο Σισμανόγλειο

Νεκροί Μάτι: Φωτογραφία ντοκουμέντο από τον πρώτο νεκρό στο Σισμανόγλειο
Η ΠΟΕΔΗΝ έδωσε στην δημοσιότητα φωτογραφία που δείχνει ότι ο πρώτος νεκρός από το Μάτι έφτασε στο Σισμανόγλειο στις 23:03.

Νέα στοιχεία που επιβεβαιώνουν για μια ακόμη φορά τα ψέματα της κυβέρνησης για τους νεκρούς στο Μάτι έδωσε στο φως της δημοσιότητας η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για μια φωτογραφία του πρώτου από τους δύο νεκρούς που είχαν φτάσει στο Σισμανόγλειο πριν από το “θέατρο” στο συντονιστικό της πυροσβεστικής εκείνη την εφιαλτική Δευτέρα.

Όπως παρατηρούμε, η φωτογραφία από θάλαμο του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών του Σισμανογλείου είναι τραβηγμένη στις 23:03, 40 λεπτά, δηλαδή, πριν την άφιξη του Αλέξη Τσίπρα στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής στο Χαλάνδρι.

Η φωτογραφία που έδωσε στην δημοσιότητα η ΠΟΕΔΗΝ:

Να σημειωθεί, ότι η ΠΟΕΔΗΝ προχώρησε σε μια τέτοια κίνηση για να δώσει απάντηση στα όσα είχε δηλώσει τις προηγούμενες μέρες ο  πρόεδρος του Σισμανογλείου ότι «δεν θυμάμαι πότε ήρθε ο πρώτος νεκρός από το Μάτι, είχα άλλα πράγματα».

«Ο Διοικητής έφθασε στα ΤΕΠ του Νοσοκομείου μετά την μεταφορά του πρώτου νεκρού και πολύ πριν ξεκινήσει το κυβερνητικό σόου στο συντονιστικό. Μάλιστα έλεγε ότι συνεχώς επικοινωνούσε με το Υπουργείο Υγείας» γράφει στην ανακοίνωσή της Η ΠΟΕΔΗΝ και τονίζει ότι θα καταθέσει τη φωτογραφία – ντοκουμέντο στον Εισαγγελέα που διερευνά την υπόθεση «εφόσον μας καλέσει».

Εκτός αυτού, η ΠΟΕΔΗΝ καλεί επίσης τον διοικητή του νοσοκομείου «να δώσει στη δημοσιότητα τα έντυπα παραλαβής από το ΕΚΑΒ όλων των νεκρών που παρέλαβε το Νοσοκομείο (σύνολο 4) και ειδικά του πρώτου (άνδρα). Όχι να κάνει μαγειρέματα με την ώρα διακομιδής του δεύτερου νεκρού στο Νοσοκομείο που είναι γυναίκα».

Και η ανακοίνωση καταλήγει: 

«Παραπλανούν δίνοντας στην δημοσιότητα την ώρα της καταγραφής από το Νοσοκομείο του πρώτου νεκρού και παραλείπουν την ώρα της παραλαβής από το ΕΚΑΒ. Θα λογοδοτήσουν στον ελληνικό λαό και την δικαιοσύνη. Οι εργαζόμενοι όλων των εφημερευόντων Νοσοκομείων όπως και του ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟΥ, του ΕΚΑΒ εκείνη τη νύκτα έδωσαν την ψυχή τους για την περίθαλψη των θυμάτων της φωτιάς. Ας μην τους ανακατεύει ο Διοικητής του ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟΥ για να καλύψει τις κυβερνητικές ευθύνες. Να πάψει ο Διοικητής να συκοφαντεί τους εργαζόμενους, εμπλέκοντάς τους σε μια τραγική υπόθεση που δεν έχουν καμία συμμετοχή».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments