Αθλητισμός

Πετρούνιας: Η εντυπωσιακή εμφάνιση που τον έστειλε στον τελικό (vid)

Πετρούνιας: Η εντυπωσιακή εμφάνιση που τον έστειλε στον τελικό (vid)
Απόλυτος κυρίαρχος στους κρίκους ο Λευτέρης Πετρούνιας.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας έκανε μία εντυπωσιακή εμφάνιση, αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά ότι του αξίζει να είναι στην κορυφή.

Ο 27χρονος Ολυμπιονίκης και Παγκόσμιος πρωταθλητής των κρίκων, αλλά και τρεις συνεχόμενες φορές πρωταθλητής Ευρώπης, συγκέντρωσε 15,133 βαθμούς στον προκριματικό του αγωνίσματος.

Οι βαθμοί που πήρε ο Πετρούνιας στον πρωινό όμιλο του προκριματικού αποδείχθηκαν αρκετοί για να τον κρατήσουν στην κορυφή μέχρι το τέλος.

Έτσι, στον τελικό της Κυριακής (12/08, 17:50 – 18:15 ώρα Ελλάδας) θα είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τον τέταρτο συνεχόμενο ευρωπαϊκό τίτλο του, παρότι ταλαιπωρείται από πόνους στον αριστερό ώμο.

Αντίπαλοι του Έλληνα «άρχοντα των κρίκων» στον τελικό θα είναι, κατά σειρά πρόκρισης, οι Κόρτνι Τάλοχ (Βρετανία, 15,100 β.), Ιμπραΐμ Τσολάκ (Τουρκία, 15,033 β.), Βαχάγκν Νταβτιάν (Αρμενία, 14,833 β.), Ντένις Χούσενς (Βέλγιο, 14,766 β.), Αντρέι Μουντεάν (Ρουμανία, 14,733 β.), Μαρσέλ Νγκουέν (Γερμανία, 14,666 β.) και Νικίτα Ναγκόρνι (Ρωσία, 14,666 β.).

Ελπίδες πρόκρισης μέχρι την ύστατη στιγμή είχε και ο Βλάσης Μάρας, κόντρα στα προγνωστικά και παρότι είχε συγκεντρώσει σχετικά χαμηλή βαθμολογία στο μονόζυγο (13,433 βαθμούς). Ωστόσο, δεν μπόρεσε να κρατηθεί μέσα στην οκτάδα και κατέλαβε τελικά τη 12η θέση, με διαφορά 0,300 β. από τον τελευταίο φιναλίστ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments