Ειδήσεις

ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ: Μετάθεση για Μητρετώδη – Κούκλατζη

ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ: Μετάθεση για Μητρετώδη – Κούκλατζη
ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ: Οι ενέργειες μόλις τελειώσει η δεκαήμερη άδεια τους.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ: Παρελθόν αποτελεί ο Έβρος για τον Άγγελο Μητρετώδη και τον Δημήτρη Κούκλατζη, αφού μετά την περιπέτεια στις φυλακές της Αδριανούπολης για 167 ημέρες θα πάρουν μετάθεση.

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει το Star, oι δύο στρατιωτικοί αναμένεται να πάρουν μετάθεση σε άλλη μονάδα. Τώρα βρίσκονται σε δεκαήμερη άδεια και μόλις επιστρέψουν  θα δώσουν και τις καταθέσεις τους για το τι ακριβώς συνέβη όταν τους συνέλαβαν, στο πλαίσιο της ΕΔΕ που διενεργεί το ΓΕΣ.

Ο πατέρας του ανθυπολοχαγού χαρακτήρισε «σύμβολα ενότητας» τους δύο στρατιωτικούς μας, οι οποίοι πάντως αναμένεται να πάρουν μετάθεση μόλις τελειώσει η άδειά τους, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star.

«Διψούσε να μάθει νέα από τους φίλους του, πραγματικά διψούσε… είναι χαμηλών τόνων άνθρωπος, ολιγαρκής, συνετός…», είπε ο πατέρας του Άγγελου Μητρετώδη.

Από την άλλη, ο Δημήτρης Κούκλατζης βρίσκεται ακόμα με την οικογένειά του στη Θεσσαλονίκη, όπου μένει η αδελφή του που γέννησε πρόσφατα. Σε λίγες μέρες ωστόσο θα αναχωρήσει για την Ορεστιάδα, όπου είναι και η καταγωγή του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments