Αθλητισμός

Ρεάλ Μαδρίτης – Χετάφε 2-0 (vid)

Ρεάλ Μαδρίτης – Χετάφε 2-0 (vid)
H Ρεάλ Μαδρίτης πήρε την νίκη με 2-0 κόντρα στην Χετάφε και ξεκίνησε με το δεξί τη νέα σεζόν!

Η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε εύκολα με 2-0 τη Χετάφε. Στο γήπεδο βρέθηκαν 48.466 θεατές και είναι η μικρότερη προσέλευση μετά την 29η Μαΐου του 2009 στο Ρεάλ – Μαγιόρκα, όπου κόπηκαν 44.270 εισιτήρια.

Οι Μαδριλένοι έχουν μέσο όρο εισιτηρίων που φτάνει τις 70.000 τα τελευταία χρόνια, αλλά στο πρώτο ματς στη μετά-Ρονάλντο εποχή η εικόνα στο Μπερναμπέου ήταν απογοητευτική.

Για τους Μαδριλένους, το σκορ άνοιξε ο Καρβαχάλ στο 20′ με μακρινή ψηλοκρεμαστή κεφαλιά. Η Ρέαλ πίεσε κι αναζήτησε κι ένα δεύτερο τέρμα πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Τελικά το δεύτερο τέρμα ήρθε με την έναρξη της επανάληψης. Στο 51′, ο Ασένσιο έκλεψε από τον αμυντικό της Χετάφε που έκανε λάθος, γύρισε από τα αριστερά στο δεύτερο δοκάρι για τον Μπέιλ με τον Ουαλό με σουτ να νικά τον Σόρια για το 2-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

https://streamable.com/zt739

Ρεάλ: Νάβας, Καρβαχάλ, Ράμος, Νάτσο, Μαρσέλο, Θεμπάγιος (71’ Μόντριτς), Κρόος, Ίσκο (58’ Κασεμίρο), Ασένσιο, Μπενζεμά, Μπέιλ (77’ Βάσκεθ).

Χετάφε: Σορία, Σουάρες, Γκονζάλες, Ντακονάμ, Καμπρέρα, Πορτίγιο (64’ Αλέχο), Αραμπαρί, Σιμπασάκι, Μαξίμοβιτς, Εντιαγέ (58’ Μάτα), Μολίνα (71’ Ροντρίγκεθ).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments