Ζώδια
pagenews.gr / Ζώδια / Ερωτικές μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων για τον Σεπτέμβριο
Ερωτικές μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων για τον Σεπτέμβριο | Pagenews.gr
Pagenews Team

Ερωτική Αστρολογία, πιο αναλυτικά

Κριός: Πολλές οι ανακατατάξεις, που έρχονται στον ερωτικό σας τομέα και που σίγουρα θα σας δώσουν όλα αυτά που τόσο καιρό ζητάτε. Ακόμη και έναν νέο σύντροφο.
Ερωτική εύνοια: 4/5

Ταύρος: Έχετε κάνει ότι πραγματικά περνούσε από το χέρι σας. Τώρα για το επόμενο διάστημα, θα πρέπει αυτός που αγαπάτε, να κάνει και από την δική του πλευρά τα δέοντα.
Ερωτική εύνοια: 5/5

Δίδυμοι: Εσείς δεν είστε ακόμη έτοιμοι σε κανένα επίπεδο, για να μπείτε σε μια νέα σχέση, καθώς πρώτον έχετε χαθεί μέσα σε εργασιακά δεδομένα, αλλά και ακόμη ελπίζετε σε κάτι παλιό.
Ερωτική εύνοια: 5/5

Καρκίνος: Δεν έχετε σκοπό να παρατήσετε τα όνειρα σας, και τις δράσεις γύρω από τις σπουδές και το επάγγελμα σας, μόνο και μόνο για να μην χάσετε έναν νέο έρωτα.
Ερωτική εύνοια: 4/5

Λέων: Τα δεδομένα και οι καταστάσεις αλλάζουν και στα οικονομικά και σας ερωτικά σας ζητήματα. Εσείς είστε αυτοί που πρέπει να κάνετε και τα επόμενα σας σταθερά βήματα.
Ερωτική εύνοια: 4/5

Παρθένος: Σαφώς και έχετε δίκιο που τόσο καιρό διαμαρτύρεστε για την κρίση που περνάει ο δεσμός σας. Τώρα είναι και σειρά του αγαπημένου σας, να δράσει καταλυτικά.
Ερωτική εύνοια: 5/5

Ζυγός: Υπάρχουν γύρω σας, άτομα και καταστάσεις που μάλλον δεν μπορείτε να τις διαχειριστείτε ή απλά δεν θέλετε να έχετε κάποια επαφή μαζί τους. Δηλώστε το.
Ερωτική εύνοια: 4/5

Σκορπιός: Το συντροφικό σας ταίρι, προσπαθεί να κάνει ότι καλύτερο μπορεί για την σχέση σας. Σίγουρα και εσείς από την δική σας μεριά, θα πρέπει απλά να το διευκολύνετε.
Ερωτική εύνοια: 4/5

Τοξότης: Μην ρωτάτε ποτέ κάθε νέο σύντροφο σας, τι έχει κάνει στο παρελθόν του. Σίγουρα δείχνει το πόσο ανασφαλείς είστε και ότι έχετε χαθεί μέσα σε άλλες σκέψεις.
Ερωτική εύνοια: 5/5

Αιγόκερως: Ευκαιρίες για σοβαρό και ποιοτικό διάλογο θα έχετε μέσα στις επόμενες 5-7 ημέρες, με το άτομο που αγαπάτε. Σίγουρα το σύμπαν σας βοηθά για άμεσες λύσεις.
Ερωτική εύνοια: 4/5

Υδροχόος: Δεν έχετε χρόνο για μέτριες και επιπόλαιες σχέσεις, αυτή την εποχή και μάλλον σε αυτή την ηλικία. Θέλετε να ξέρετε που πάτε και που πατάτε με τον άνθρωπο σας.
Ερωτική εύνοια: 5/5

Ιχθείς: Εσείς και η ερωτική τύχη, πάτε χέρι χέρι αυτήν την περίοδο. Οι χωρισμένοι θα ξαναβρούν και οι μόνοι – εργένηδες θα έχουν νέο ερωτικό φλερτ από το κοινωνικό τους περιβάλλον.
Ερωτική εύνοια: 4/5

Πηγή: astro-live.g

Ετικέτες: 
2018