Ζώδια

Ζώδια: Μηνιαίες προβλέψεις για τους Ιχθείς για τον Σεπτέμβριο

Ζώδια: Μηνιαίες προβλέψεις για τους Ιχθείς για τον Σεπτέμβριο
Ένας ιδιαίτερος μήνας προβλέπεται να είναι ο φετινός Σεπτέμβριος για εσάς, αγαπητοί Ιχθύες.

Πολλά θα εξαρτηθούν από τη θέση που θα έχει η Δήμητρα, η θεά των καρπών και της εσοδείας που συνήθως ευθύνεται για την παρακμή σας.

Τώρα θα αλλάξει τις προτιμήσεις της και θα σταθεί στο πλάι σας, για να ευδοκιμήσει τις προσπάθειές σας και να φροντίσει την υγεία σας!

Η αλλαγή της παραδοσιακής στάσης της Δήμητρας απέναντί σας, θα συνοδευτεί με την εύνοια της Αφροδίτης που αποτελεί και κυβερνήτη σας. Ο συνδυασμός αυτών των εντελώς διαφορετικών ουράνιων σωμάτων, θα λειτουργήσει συμμαχικά προς εσάς και θα δώσει «γεύση» στον πρώτο μήνα του Φθινοπώρου!

Πρωτεύουσα σημασία για όλους τους Ιχθύες θα έχει η υγεία στη διάρκεια του Σεπτεμβρίου. Θα πρέπει να προσέξετε περισσότερο τον εαυτό σας, να τον διατηρείτε ισορροπημένο, να μην κουράζεστε παραπάνω από όσο είναι απαραίτητο. Κάθε θέμα που μπορεί να σας επιφέρει συναισθηματικές εντάσεις, θα είναι πιο συνετό να το αναβάλετε για αργότερα. Αν πορευτείτε με αυτές τις αστρικές συμβουλές, όλα θα πάρουν αίσια πορεία στη διαδρομή σας!

Μέσα στον Σεπτέμβριο θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να εξελίξετε τους στόχους σας, ειδικά αν επιτρέψετε συνειδητά στον εαυτό σας να αποδεχθεί την αλλαγή. Ως ένα σημείο θα είναι μια περίοδος που θα σας δοκιμάσει, καθώς θα κληθείτε να προσαρμοστείτε σε καινούργιες συνθήκες. Αν και οι Ιχθύες δεν είστε ιδιαίτερα δεκτικοί σε νέες εμπειρίες, οι αλλαγές που θα συντελεστούν τώρα στην καθημερινότητά σας θα είναι καίριας σημασίας.

Το σημείο που πρέπει να προσέξετε στη διάρκεια του μήνα, είναι να μην το παρακάνετε σε καμία δράση σας. Θα σας βοηθήσει πολύ να έχετε κάποια από τα φιλικά σας άτομα στο πλάι σας, προκειμένου να σας αποτρέπουν όποτε τείνετε να φτάσετε στην υπερβολή. Αυτό που αξίζει τον κόπο να προσπαθήσετε τώρα, είναι να αξιοποιήσετε όλα τα ταλέντα σας. Καμία περιβαλλοντική δυναμική δεν έχει αξία, αν δεν κάνετε εσείς συνειδητές προσπάθειες… Να ξέρετε ότι κάποιες από τις αλλαγές θα αφορούν και την προσωπική σας ζωή, αν και η κλίμακα σε αυτό τον τομέα θα εξαρτηθεί από τις προσωπικές σας σκέψεις και προσδοκίες!

Όσοι Ιχθύες είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή έχετε δική σας επιχείρηση, θα διανύσετε έναν αποδοτικό μήνα με πολλές προοπτικές. Αυτό που πρέπει να καταφέρετε, είναι να εστιάσετε στη ρίζα της κάθε συγκυρίας και να μην την προσεγγίζετε επιφανειακά. Για ό,τι νιώσετε ασφαλείς και το θεωρήσετε απαραίτητο, να ορμήσετε και να το αδράξετε.

Μέσα στον Σεπτέμβριο, είναι καίριας σημασίας να μην επιτρέψετε σε κανέναν να εμπλακεί στην πορεία σας και να βάλει εμπόδια στον δρόμο σας. Όσες διαφωνίες κι αν προκύψουν αυτή την περίοδο, δεν έχουν τη δυναμική θα αποτελέσουν πρόβλημα. Όλα εξαρτώνται από τη δική σας δύναμη, που θα την στοχεύσετε αποφασιστικά προς την κατεύθυνση που προσβλέπετε!

Όσοι Ιχθύες εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, είναι βέβαιο ότι μέσα στον Σεπτέμβριο θα έχετε πολλά να κάνετε. Οι προοπτικές που θα σας ανοιχτούν θα είναι πολλές, με την πληθώρα τους να αποδεικνύεται πολλά υποσχόμενη. Το μόνο λάθος που μπορείτε να κάνετε τώρα, είναι να τεμπελιάσετε. Στη διάρκεια αυτού του μήνα αρκεί να δείτε τα πάντα από διαφορετική οπτική, για να φτάσετε στο σημείο να δείτε και τα οικονομικά σας να βελτιώνονται!

Οι πιθανότητες να σας προταθεί μια καινούργια θέση ή να αλλάξετε εργασία είναι πολλές, αρκεί να έχετε οργανώσει εκ των προτέρων την πορεία σας και να έχετε καταλήξει στις διεκδικήσεις σας. Η ιδεώδης επιλογή για εσάς, θα είναι αυτή που θα έχετε απόλυτα σχεδιασμένη από πριν, ώστε τώρα απλά να υλοποιήσετε όλες τις αλλαγές που λαχταράτε!

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments