Αθλητισμός

Βλαχοδήμος: “Δύσκολα στην Τούμπα, είμαστε όμως ισχυροί και μπορούμε να περάσουμε”

Βλαχοδήμος: “Δύσκολα στην Τούμπα, είμαστε όμως ισχυροί και μπορούμε να περάσουμε”
Τι δήλωσε ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος για το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας της Μπενφίκα Οδυσσέας Βλαχοδήμος είπε για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ: «Ήμασταν η καλύτερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο. Είχαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν μπορέσαμε να τις εκμεταλλευτούμε, ενώ ο ΠΑΟΚ έκανε γκολ τη μοναδική ευκαιρία που έκανε. Στο πρώτο ημίχρονο χάσαμε πολλές ευκαιρίες».

ΜΠΕΝΦΙΚΑ – ΠΑΟΚ 1-1

«Χρυσό» 1-1 στη Λισαβόνα απέναντι στην Μπενφίκα απέσπασε ο ΠΑΟΚ στο πρώτο ματς των play off του Champions League. Οι Πορτογάλοι προηγήθηκαν με το πέναλτι του Πίζι στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του α΄ μέρους, αλλά οι Θεσσαλονικείς ισοφάρισαν στο 76΄ με τον Ουάρντα. Η ρεβάνς στην Τούμπα στις 29 Αυγούστου. Κορυφαίος του «Δικεφάλου» ήταν ο Πασχαλάκης που έκανε σωτήριες επεμβάσεις στη διάρκεια της αναμέτρησης.

Μπορεί να έχασαν τη νίκη οι Πορτογάλοι της Μπενφίκα στο χθεσινό παιχνίδι του Ντα Λουζ, αλλά δεν έδειξαν απογοήτευση για το ενδεχόμενο της πρόκρισης στον επαναληπτικό της Θεσσαλονίκης. Όπως χαρακτηριστικά φάνηκε από τις δηλώσεις του μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ ο αρχηγός της Μπενφίκα, Ζαρντέλ.

«Δεν είμαι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα, αλλά με την εικόνα ναι. Κάναμε ένα μεγάλο παιχνίδι, εξουδετερώνοντας τις δυνάμεις του ΠΑΟΚ. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά συμβαίνει στο ποδόσφαιρο, δυστυχώς δεν μπορέσαμε να υλοποιήσουμε τις ευκαιρίες μας. Αυτό το παιχνίδι μας δίνει εμπιστοσύνη, διότι γνωρίζουμε ότι έχουμε όλες τις δυνατότητες για να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι στην Ελλάδα. Δεν υπάρχει επιστροφή τώρα και πρέπει να επικεντρωθούμε στο δεύτερο παιχνίδι».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments