Ελλάδα

ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ: Αποκαταστάθηκε η λειτουργία της «κόκκινης» γραμμής του μετρό

ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ: Αποκαταστάθηκε η λειτουργία της «κόκκινης» γραμμής του μετρό
ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ: Αποκαθίσταται πλήρως η κίνηση στην γραμμής 2 του μετρό.

ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ:  Αποκαθίσταται πλήρως η κίνηση στην γραμμής 2 Ανθούπολη – Ελληνικό, μετά και το μπλακ – άουτ που σημειώθηκε αργά το μεσημέρι της Τετάρτης (22/08/2018) στο Λεκανοπέδιο της Αττικής, λόγω βλάβης στο Κέντρο Υπερυψηλής Τάσης της ΔΕΗ, στην Παλλήνη.

Υπενθυμίζεται πως η κίνηση στην «κόκκινη» γραμμή είχε κοπεί λόγω προβλήματος ηλεκτροδότησης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΣΤΑΣΥ, το πρόβλημα της κίνησης των συρμών περιοριζόταν στο τμήμα από το σταθμό Πανεπιστήμιο έως το σταθμό Ηλιούπολης.


Μετ’ εμποδίων διεξάγονται τα δρομολόγια πάντως του τραμ καθώς σε πολλούς κεντρικούς δρόμους έχουν μείνει εκτός λειτουργίας οι φωτεινοί σηματοδότες, με αποτέλεσμα να υπάρχουν έντονα κυκλοφοριακά προβλήματα. Η Πυροσβεστική έχει δεχθεί περισσότερες από 120 κλήσεις για απεγκλωβισμό ατόμων από ανελκυστήρες σε διάφορες περιοχές του λεκανοπεδίου.

Σε νέα ανακοίνωση του ο ΑΔΜΗΕ τονίζει ότι:

«Ολοκληρώθηκε η αποκατάσταση της βλάβης σε ό,τι αφορά το Δίκτυο Μεταφοράς και στο αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται η αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στο σύνολο των περιοχών». Ο ΑΔΜΗΕ σημειώνει ότι τα ακριβή αίτια του συμβάντος βρίσκονται υπό διερεύνηση και ζητά συγγνώμη από τους πολίτες της Αττικής για την ταλαιπωρία που υπέστησαν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments