Πολιτική

Μητσοτάκης : Ο Τσίπρας αντιπροσωπεύει το χθες

Μητσοτάκης : Ο Τσίπρας αντιπροσωπεύει το χθες
Στην Ζάκυνθο, βρέθηκε σήμερα ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Στην Ζάκυνθο, βρέθηκε σήμερα Παρασκευή 24 Αυγούστου, ανήμερα της εορτής του Αγίου Διονυσίου, ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

Από εκεί ο ο Κυριάκος Μητσοτάκης δηλωσε ότι «ο κ. Τσίπρας αντιπροσωπεύει το χθες. Δεν μπορεί να μιλήσει για το αισιόδοξο αύριο της Ελλάδας» .

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας τόνισε πως «ο κ. Τσίπρας είναι αυτός ο οποίος ήδη έχει δεσμεύσει τη χώρα σε ένα άτυπο τέταρτο μνημόνιο αφού υπέγραψε το τρίτο αχρείαστο μνημόνιο το οποίο στοίχισε, στην Ελλάδα παραπάνω από 100 δισ. ευρώ».

Τον κατηγόρησε πως «έχει το θράσος σήμερα να διαφημίζει έξοδο από τα μνημόνια όταν είναι αυτός ο οποίος έχει δεσμεύσει τη χώρα σε ένα αυστηρό πλαίσιο λιτότητας για πολλά χρόνια ακόμα και όταν είναι αυτός ο οποίος έχει υπογράψει τη μείωση των συντάξεων και τη μείωση του αφορολόγητου. Η χώρα σήμερα χρειάζεται μια δημιουργική επανεκκίνηση, χρειάζεται ενωμένη να μπορέσει να αξιοποιήσει τα σημαντικά συγκριτικά της πλεονεκτήματα, να προσελκύσει επενδύσεις, να δημιουργήσει θέσεις απασχόλησης, να προσφέρει στους Έλληνες πολίτες ασφάλεια και αλληλεγγύη» δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης.

Μια δημιουργική επανεκκίνηση

Αναφερόμενος στο αύριο της Ελλάδας, ο κ. Μητσότακης τόνισε ότι «χρειάζεται μια δημιουργική επανεκκίνηση, η Ελλάδα ενωμένη να μπορέσει να αξιοποιήσει τα σημαντικά της πλεονεκτήματα, να προσελκύσει επενδύσεις, να δημιουργήσει θέσεις απασχόλησης, να προσφέρει στους Έλληνες πολίτες, ασφάλεια και αλληλεγγύη»

Παράλληλα ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε στη Ζάκυνθο, ως ένα νησί με «σημαντικά αναξιοποίητα πλεονεκτήματα». Σημειώνοντας ότι «είναι ένα νησί το οποίο κατά το παρελθόν έχει υποστεί τις συνέπειες μιας άναρχης τουριστικής ανάπτυξης» επισήμανε πως «είναι πολύ σημαντικό, σε ένα τόσο όμορφο τόπο, να συνυπάρχει η τουριστική ανάπτυξη με την προστασία του περιβάλλοντος».

Εικόνες από περιοδεία του στην Ζάκυνθο

Ο κ. Μητσοτάκης έφτασε στην Ζάκυνθο λίγο μετά τις 10:30 όπου τον υποδέχθηκαν πολιτευτές και φίλοι της ΝΔ και αμέσως μετά ξεκίνησε την περιοδεία του, που περιλάμβανε την Πυροσβεστική Υπηρεσία, το Λιμεναρχείο, την Αστυνομία, το Βυζαντινό Μουσείο ενώ στη συνέχεια περπάτησε στο κέντρο της πόλης, καταλήγοντας στο δημαρχείο όπου συντάηθηκε με τον δήμαρχο της πόλης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments