Διεθνή

Βουλγαρία: 15 νεκροί από ανατροπή λεωφορείου

Βουλγαρία: 15 νεκροί από ανατροπή λεωφορείου
Tο λεωφορείο για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία συγκρούστηκε αρχικά με άλλα οχήματα και στη συνέχεια έφυγε από το οδόστρωμα, συγκρούστηκε με βράχο και ανετράπη, στην πόλη Σβογκέ της βορειοδυτικής Βουλγαρίας.

Τουλάχιστον 15 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 27 τραυματίσθηκαν κατά την ανατροπή τουριστικού λεωφορείου το απόγευμα κοντά στην πόλη Σβογκέ της βορειοδυτικής Βουλγαρίας, ανακοίνωσε το βουλγαρικό υπουργείο Υγείας.

Σύμφωνα με το Sofia Globe, το λεωφορείο για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία συγκρούστηκε αρχικά με άλλα οχήματα και στη συνέχεια έφυγε από το οδόστρωμα, συγκρούστηκε με βράχο και ανετράπη. Τέσσερα αυτοκίνητα συνεθλίβησαν κατά το περιστατικό, διευκρίνισε η αστυνομία.

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 17.00 (τοπική ώρα) στην εθνική οδό Sofia-Svoge, στο ύψος του Leskov Dol στα βορειοδυτικά της χώρας. Ο δρόμος στο σημείο του δυστυχήματος έχει κλείσει από τις αρχές.

«Είμαστε σε θέση να επιβεβαιώσουμε τον θάνατο 15 ανθρώπων και τον τραυματισμό 27», ανακοίνωσε στο δίκτυο BNT της δημόσιας τηλεόρασης εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας.

Το λεωφορείο μετέφερε Bούλγαρους τουρίστες σε επίσκεψη σε μοναστήρι. Βγήκε από τον δρόμο και ανετράπη. Τέσσερα αυτοκίνητα συνεθλίβησαν, διευκρίνισε η αστυνομία.

Ομάδες Πρώτων Βοηθειών από τη Σόφια και τις παρακείμενες πόλεις έσπευσαν στο σημείο του δυστυχήματος, σύμφωνα με το βουλγαρικό πρακτορείο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments