Διεθνή

Φλόριντα: Τέσσερις νεκροί και 11 τραυματίες σε τουρνουά video games

Φλόριντα: Τέσσερις νεκροί και 11 τραυματίες σε τουρνουά video games
Μακελειό σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στη Φλόριντα - Ο δράστης έχασε στο τουρνουά και σκόρπισε τον θάνατο.

Ένοπλος άνοιξε πυρ κατά την διάρκεια τουρνουά video games στο Τζάκσονβιλ της Φλόριντα και υπάρχουν «πολλοί νεκροί», σύμφωνα με ανάρτηση του τοπικού γραφείου του σερίφη στο Twitter.

Σύμφωνα με το CBS και την Miami Herald, υπάρχουν 4 νεκροί και 11 τραυματίες.

Όπως ανακοίνωσε ο σερίφης Μάικ Γουίλιαμς, στην ενημέρωση για την υπόθεση, δεν υπήρχε δεύτερος δράστης στην αιματηρή επίθεση, ενώ ο ένοπλος ήταν λευκός,του οποίου η ταυτότητα δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή. Επίσης, δεν διευκρίνισε τον τόπο κατοικίας του δράστη, αν ήταν το Τζάκσονβιλ ή άλλη περιοχή. Τόνισε ακόμη, ότι περισσότερες πληροφορίες θα αναρτώνται στον λογαριασμό του στο Twitter, ενώ συνέντευξη Τύπου θα παραχωρήσει και ο δήμαρχος της πόλης.

Οι δυνάμεις της αστυνομίας και οι υπηρεσίες πρώτων βοηθειών έσπευσαν αμέσως στο σημείο της επίθεσης.

Ο δράστης

Όπως μεταδίδει το RT ο δράστης φέρεται να συμμετείχε στο τουρνουά και να έχασε. Τότε άνοιξε πυρ και σκότωσε τουλάχιστον πέντε άτομα. Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα ο δράστης σημάδεψε και εκτέλεσε τους άλλους gamers πριν στρέψει το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτονήσει!

Η επίθεση στο Τζάκσονβιλ μεταδόθηκε ζωντανά από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όποιος παρακολουθούσε την εξέλιξη του τουρνουά είχε την δυνατότητα να δει δευτερόλεπτα πριν από την επίθεση στο κάτω μέρος της οθόνης που μετέδιδε το video game «παράθυρο» όπου εμφανίζονται δύο από τους νεαρούς παίκτες.

Όταν επάνω στην μπλούζα του ενός εμφανίζεται το σημάδι λέιζερ του σκόπευτρου του όπλου της επίθεσης, η μετάδοση εικόνας διακόπτεται απότομα, όμως συνεχίζεται η ηχητική απευθείας μετάδοση των ήχων των πυροβολισμών.

«Ήμουν πολύ τυχερός, η σφαίρα με βρήκε στο δάχτυλο»

«Είχα πολλή τύχη. Η σφαίρα χτύπησε το δάκτυλό μου», έγραψε στο Twitter o 19χρονος Ντρίνι Τζόκα, που ανήκει σε μία από τις ομάδες που συμμετείχαν στο τουρνουά με την ονομασία Complexity Gaming. Ο επικεφαλής της ομάδας αυτής, που δεν ήταν παρών στον χώρο της επίθεσης, δήλωσε στο AFP μέσω Twitter ότι ο παίκτης κατάφερε να διαφύγει και να κρυφτεί σε ένα αθλητικό κλαμπ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments