Lifestyle

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΗ ΜΠΟΥΤΕΡΑΚΟΥ: Τα κοινά χαρακτηριστικά με την προ διετίας περιπέτειά της

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΗ ΜΠΟΥΤΕΡΑΚΟΥ: Τα κοινά χαρακτηριστικά με την προ διετίας περιπέτειά της
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΗ ΜΠΟΥΤΕΡΑΚΟΥ: Πως ο εγκλεισμός της στο Δαφνί φέρνει στις μνήμες την ιστορία του 2016

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΗ ΜΠΟΥΤΕΡΑΚΟΥ: Μία πολύ περίεργη ιστορία με την ηθοποιό εξελίσσεται τις τελευταίες μέρες και ακόμα και συνάδελφοί της προσπαθούν να καταλάβουν τι έχει συμβεί, όπως αποκαλύπτει η Espresso.

Όπως ξεκαθαρίζει η ίδια η ηθοποιός στην Espresso νοσηλεύεται στο Δαφνί με τη θέλησή της έπειτα από κάποια περίεργα γεγονότα που, όπως καταγγέλει, συνέβησαν με την οικογένειά της ανήμερα της γιορτής της Παναγίας.

Ο πατέρας της, από την άλλη μεριά, δηλώνει στην Espresso άγνοια για τον εγκλεισμό της στο Δαφνί και, όπως τόνισε σε επικοινωνία που είχε με τον Νίκο Νικόλιζα, θα μπορέσει να μιλήσει δημοσίως για το θέμα όταν λάβει γνώση για το τι ακριβώς συνέβη στην κόρη του.

Πριν από δύο χρόνια, ένα παρόμοιο περιστατικό είχε συμβεί με πρωταγωνίστρια την ίδια.

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΗ ΜΠΟΥΤΕΡΑΚΟΥ: Τι υποστήριζε πριν δύο χρόνια

Η Τριαντάφυλλη Μπουτεράκου υποστήριξε τότε ότι το έσκασε από το Δρομοκαΐτειο, όπου την έκλεισαν οι γονείς της για να μην της αφήσουν την περιουσία τους, ενώ ο πατέρας της, μιλώντας στην Espresso δηλώνει ότι η κόρη του βρίσκεται σε κρίση και πρέπει επειγόντως να πάρει τα φάρμακα της!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Αλκίνοου Μπουνια, η ηθοποιός απεγνωσμένη τηλεφώνησε στον Σπύρο Μπιμπίλα και του είπε: «Ειδοποίησε κάποιον να με σώσει! Πήδηξα από τα κάγκελα του Δρομοκαΐτειου, όπου ήμουν κλεισμένη για μια μέρα επειδή μου επιτέθηκαν οι άλλες τρόφιμες. Είναι μια χαρά, απλά οι δικοί μου με βγάζουν τρελή για να δώσουν την περιουσία στον αδελφό μου».

Ο ηθοποιός επικοινώνησε με τον πατέρα της Μπουτεράκου, αλλά όπως είπε, δεν κατάλαβε τι ακριβώς έχει συμβεί και θεωρεί ότι αρμόδιοι είναι οι γιατροί και η αστυνομία.

«Είναι προσωπικά και ιατρικά προβλήματα και δεν θα ήθελα να υπεισέλθω σε λεπτομέρειες. Η κόρη μου, η οποία τα τελευταία έξι χρόνια παρακολουθείται από γιατρό, πρέπει να πάρει τα φάρμακα της. Δεν την κλείσαμε με το ζόρι στο ψυχιατρείο. Υπήρξε κάποια κρίση. Θα σας πω μόνο ότι πήγε με τη μητέρα της για ψώνια στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων και τελικά βρέθηκαν στη Σπάρτη με το αυτοκίνητο που οδηγούσε η Τριανταφύλλη» υποστήριξε ο πατέρας της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments