Ελλάδα

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: Ακόμα καπνίζει το πλοίο – Έτσι ξέσπασε η φωτιά (pics)

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: Ακόμα καπνίζει το πλοίο – Έτσι ξέσπασε η φωτιά (pics)
ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: To πλοίο της ΑΝΕΚ έχει πάρει μεγάλη κλίση.

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: Αρκετά μεγάλη κλίση έχει πάρει το πλοίο της ΑΝΕΚ μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε κατά τη διάρκεια της νύχτας χθες στο υπόγειο γκαράζ.

Μέχρι αυτήν την ώρα, μεγάλες δυνάμεις του Πυροσβεστικού Σώματος βρίσκονται στο σημείο προκειμένου να σβήσουν την φωτιά που ακόμα καπνίζει.

Να θυμίσουμε, ότι η πυρκαγιά ξέσπασε λίγο πριν τις 12 τα μεσάνυχτα χθες βράδυ, σε φορτηγό που βρισκόταν στο τρίτο υπόγειο του πλοίου. Αμέσως σήμανε συναγερμός και αφού περιορίστηκε το πλοίο ξεκίνησε το ταξίδι της επιστροφής στον Πειραιά.

Το Ελευθέριος Βενιζέλος κατέπλευσε στον Πειραιά στις 4 τα ξημερώματα και 40 λεπτά αργότερα ξεκίνησε η εκκένωσή του. Οι 875 επιβάτες βγήκαν από τις δύο εξόδους του πλοίου, με ασφάλεια, φορώντας τα σωσίβιά τους και μάσκες.

«Είναι δύσκολη η εικόνα, λόγω του ότι είναι περιορισμένοι οι χώροι και λόγω του ότι ακόμη προσπαθούμε να φθάσουμε στο χώρο της πυρκαγιάς. Εχουμε βγάλει αρκετά αυτοκίνητα έξω από το πρώτο γκαράζ έξω, αλλά δυσκολευόμαστε να μπούμε στο υπόγειο γκαράζ που είναι η εστία της φωτιάς, μας δυσκολεύουν τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα και φορτηγά. Θα χρειαστεί ώρα να σβήσουμε τη φωτιά και δεν ξέρουμε το αποτέλεσμα», είπε μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος της πυροσβεστικής επιβεβαιώνοντας ότι το πλοίο έχει πάρει κλίση εξαιτίας του νερού που έχουν ρίξει οι πυροσβέστες.

Το πλοίο μεταφέρε ακόμα 80 φορτηγά και 152 οχήματα.

  • Δείτε εικόνες από το πλοίο:

Η ΑΝΕΚ ανακοίνωσε ότι για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία, οι επιβάτες μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα: 210 4197470 και 210 4197420. Η εταιρεία ήδη προώθησε κάποιους επιβάτες με άλλο πλοίο στον προορισμό του και κάποιους άλλους τους φιλοξενεί σε ξενοδοχεία.

Η ΑΝΕΚ ανακοίνωσε ότι για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία, οι επιβάτες μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα: 210 4197470 και 210 4197420. Η εταιρεία ήδη προώθησε κάποιους επιβάτες με άλλο πλοίο στον προορισμό τους και κάποιους άλλους τους φιλοξενεί σε ξενοδοχεία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments