Αθλητισμός

Σειρήνες από Ισπανία για τον “παραγκωνισμένο” Σάμαρη

Σειρήνες από Ισπανία για τον “παραγκωνισμένο” Σάμαρη
Έντονο ενδιαφέρον από ομάδα της La Liga για τον Ανδρέα Σάμαρη.

Η Μπενφίκα, αφού πέρασε το εμπόδιο του ΠΑΟΚ κοιτάζει πλέον με μεγαλύτερη αισιοδοξία το Uefa Champions League. Βέβαια, ένα δικό μας παιδί, ο Ανδρέας Σάμαρης όπως όλα δείχνουν δεν θα αποτελεί για αρκετό καιρό ακόμα μέρος του συλλόγου, καθώς όσα συμβαίνουν στα “αποδυτήρια” του πορτογαλικού συλλόγου, φανερώνουν του λόγου το αληθές.

Συγκεκριμένα, το κλίμα για τον Έλληνα μέσο δεν είναι και το καλύτερο δυνατό. Ο ερχομός του Σεμπαστιέν Κορσιά που το “έκλεψε” τον αριθμό στην φανέλα, αλλά και τα μέσα ενημέρωσης  που θέλουν την Μπενφίκα να κινείται για την απόκτηση του πρώην μέσου της Τσέλσι, Ραμίρες, μετά από εκείνη του Άλφα Σεμέδο, δημιουργούν την εντύπωση πως οι μέρες του στην Πορτογαλία είναι μετρημένες στα δάκτυλα.

Ο Σάμαρης πλέον αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Σύμφωνα με δημοσίευμα της A Bola, μία ομάδα που ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 29χρονου είναι η νεοφώτιστη της La Liga, Ράγιο Βαγεκάνο, ωστόσο μόνο με τη μορφή δανεισμού. Η Μπενφίκα είναι άγνωστο αν ενδιαφέρεται για αυτό το ενδεχόμενο, πάντως το γεγονός ότι το συμβόλαιο του Σάμαρη λήγει το καλοκαίρι του 2019 δεν ευνοεί το σενάριο δανεισμού του. Στο ρεπορτάζ αναφέρεται, δε, πως η ανανέωση του συμβολαίου του πρώην άσου του Ολυμπιακού με τους Αετούς είναι υπαρκτό σενάριο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments