Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Χαμός για ένα εισιτήριο με τη Μίλαν

Ολυμπιακός: Χαμός για ένα εισιτήριο με τη Μίλαν
Ο Ολυμπιακός θα έχει πολύ κόσμο στο Μιλάνο.

Ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί απέναντι στη Μίλαν και οι εκτιμήσεις για τα εισιτήρια λένε ότι θα τελειώσουν γρήγορα.

Η ζήτηση είναι πολύ μεγάλη και εκτιμάται ότι τα εισιτήρια που δικαιούνται να πάρουν οι «ερυθρόλευκοι» για το εκτός έδρας ματς με τη Μίλαν στις 4 Οκτωβρίου για τη 2η αγωνιστική του Europa League θα τα εξαντλήσουν και η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς θα έχει περίπου 6.000 φίλους στο πλευρό της.

Άλλωστε, είναι η πρώτη αναμέτρηση των Πειραιωτών στο Μιλάνο έπειτα από 60 χρόνια. Φυσικά παίζει ρόλο το γεγονός ότι δεν πρόκειται και για πολύ μακρινό ταξίδι. Η πόλη αναμένεται να… κοκκινίσει εκείνη τη μέρα από οπαδούς του Ολυμπιακού.

Μεταγραφές: Θέλει… χρυσάφι για τον Φορτούνη

Η πληροφορία για πρόταση της Φενέρμπαχτσε στον Ολυμπιακό (στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου) για τον 26χρονο άσο, προκύπτει πλέον και από πολύ έγκυρες πηγές, ενώ έχει μεγάλο ενδιαφέρον η αντίδραση των «ερυθρόλευκων».

Ο σύλλογος της Τουρκίας… έστρωσε 9 εκατομμύρια ευρώ στο τραπέζι για τον Έλληνα άσο. Ωστόσο, η απάντηση που εισέπραξε ήταν αρνητική, δίχως να το πολυσυζητήσει.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έγινε ξεκάθαρο, έπειτα από εντολή Βαγγέλη Μαρινάκη, ότι για να κάτσουν οι δύο πλευρές στο ίδιο τραπέζι και να γίνει κουβέντα επί της ουσίας, θα πρέπει να προσφέρουν τουλάχιστον 15 εκατ. ευρώ οι άνθρωποι της Φενέρμπαχτσε.

Ουσιαστικά, ο Ολυμπιακός έδειξε πόσο πολύ ήθελε (και κατάφερε) να διατηρήσει στο ρόστερ του τον ποδοσφαιριστή. Η διοίκηση τον θεωρεί απαραίτητο για τα πλάνα του προπονητή της ομάδας, Πέδρο Μαρτίνς.

Υπενθυμίζεται ότι στο πρόσφατο παρελθόν οι Πειραιώτες έχουν δώσει τον Ιντέγε και τον Μιλιβόγεβιτς με αυτά τα χρήματα…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments