Αθλητισμός

ΠΑΣ Γιάννινα: Επιμένει για Αθανασιάδη

ΠΑΣ Γιάννινα: Επιμένει για Αθανασιάδη
Ο ΠΑΣ Γιάννινα θέλει τον Αθανασιάδη και παραμένει μέσα στο παιχνίδι απόκτησής του.

Η αποχώρηση του Κόντε για την Μπανίγιας έχει φέρει τον ΠΑΣ Γιάννινα σε αναζήτηση ενός σέντερ φορ που θα αντικαταστήσει τον Ισπανό επιθετικό, ο οποίος αποτελούσε το… βαρύ πυροβολικό της ομάδας. Ο Στέφανος Αθανασιάδης φέρεται εδώ και καιρό να είναι πρώτος στόχος για αντικαταστάτης του Ισπανού.

Ο Έλληνας επιθετικός μετά την… περιπέτεια στο Ισραήλ, έχει λύσει το συμβόλαιό του με την Μακάμπι και αναζητεί ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Με την αναζήτηση να αφορά κυρίως την Ελλάδα.

Πριν από λίγες ημέρες έκανε… άνοιγμα στον Παναθηναϊκό, λέγοντας πως θα ήθελε να αγωνιστεί εκεί και πως τα χρήματα δεν θα αποτελούσαν εμπόδιο. Οι πράσινοι όμως πήραν τον Φεντερίκο Μακέντα.

Το σενάριο θέλει τον ΠΑΣ να έχει εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον. Ο Αθανασιάδης ξέρει την ελληνική πραγματικότητα και μπορεί να προσαρμοστεί άμεσα στο πρωτάθλημα της Super League.

O πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ θέλει να κάνει ένα restart στην καριέρα του. Ο Άγιαξ της Ηπείρου μπορεί να του το προσφέρει αυξάνοντας τις πιθανότητες για συμφωνία των δύο πλευρών.

Τι θα γίνει με τα χρήματα; Είναι αλήθεια πως ο ΠΑΣ έχει τη δυνατότητα. Κι αυτό γιατί πήρε πολλά χρήματα από την Μπανίγιας για τον Κόντε. Λέγεται πως η ομάδα από τα Εμιράτα έδωσε στους Ηπειρώτες ένα ποσό κοντά στις 800.000 ευρώ. Ο Γιώργος Χριστοβασίλης θέλει να επενδύσει αυτά τα χρήματα και να ενισχύσει την ομάδα. Άλλωστε και ο ίδιος ο προπονητής, ο Γιάννης Πετράκης, έχει ζητήσει ενίσχυση και άμεσα.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει ξεκινήσει με δύο ήττες στο πρωτάθλημα, αλλά σε δύσκολες έδρες. Έχασε την πρώτη αγωνιστική με 1-0 από την ΑΕΚ και τη δεύτερη με 2-0 από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments