Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Ενδιαφέρον για Πέπε σύμφωνα με την Equipe

Ολυμπιακός: Ενδιαφέρον για Πέπε σύμφωνα με την Equipe
Ο Ολυμπιακός κοιτάζει την περίπτωση του 24χρονου Ιβοριανού εξτρέμ της Λιλ, Νικολά Πεπέ, σύμφωνα με την Equipe, αν και τον παίκτη θέλουν και άλλες ομάδες όπως είναι η Άρσεναλ, η Μπέτις, η Σεβίλλη και η Λιόν.

Σύμφωνα με την “Equipe”, ο Ολυμπιακός δίνει μάχη με την Άρσεναλ για τον 24χρονο Ιβοριανό αλλά Γαλλοαναθρεμμένο- εξτρέμ της Λιλ, Νικολά Πεπέ. Ο διεθνής ακραίος επιθετικός είναι παίκτης που αρέσει πολύ στους “ερυθρόλευκους”. Σύμφωνα με τους Γάλλους, οι Πειραιώτες θέλουν να κινηθούν για την απόκτησή του για το χειμώνα ή για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Βέβαια, μόνο εύκολη δεν είναι η περίπτωσή του, μιας και ο Πεπέ αρέσει και σε άλλες ομάδες. Η Άρσεναλ τον θέλει, η Μπέτις και η Σεβίλλη το ίδιο, όπως και η Λιόν. Αντιλαμβάνεται κάποιος ότι οι “ερυθρόλευκοι” θα πρέπει να… αναμετρηθούν με δυνατά κλαμπ για τον ποδοσφαιριστή.

Την περσινή σεζόν, έκανε τρομερές εμφανίσεις. Σε 38 συμμετοχές πέτυχε 14 τέρματα. Φέτος μετράει ήδη ένα τέρμα στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές του Σαμπιονά. Οκτώ φορές διεθνής με την Ακτή Ελεφαντοστού, έχει σκοράρει και τρεις φορές, αποτελώντας έναν παίκτη που μπορεί να κάνει την διαφορά.

Ο Πεπέ ξεκίνησε την καριέρα του από την Πουατιέ την σεζόν 2012-13. Μεταπήδησε στην Ανζέ, πήγε δανεικός στην Ορλεάν την αγωνιστική περίοδο 2015-16 και το 2017 εντάχθηκε στη Λιλ.

Η Λιλ τον απέκτησε πριν 1,5 χρόνο, καταβάλλοντας περί τα 10 εκατ. ευρώ στην Ανζέ, ωστόσο πλέον η τιμή του φέρεται να έχει εκτοξευτεί στα 15 εκατ. ευρώ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments