Αθλητισμός

Τουρέ: Θέλει να προλάβει το ματς με την Μπέτις

Τουρέ: Θέλει να προλάβει το ματς με την Μπέτις
Αποφασισμένος να βρίσκεται στις επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς για το πρώτο παιχνίδι του Ολυμπιακού στο Europa League παρουσιάζεται ο Γιάγια Τουρέ.

Διπλές προπονήσεις πραγματοποιεί από τη Δευτέρα το πρωί ο Γιάγια Τουρέ. Στόχος του είναι να τεθεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Ιβοριανός χαφ κάνει ατομικό και εντατικό πρόγραμμα προπόνησης υπό την επίβλεψη του προπονητή φυσικής κατάστασης, Χρήστου Μουρίκη. Θέλει να βρεθεί στα γνώριμα για εκείνον στάνταρ και να επιστρέψει σύντομα στους αγωνιστικούς χώρους.

Μεγάλη επιθυμία του Αφρικανού άσου είναι να προλάβει να είναι έτοιμος για το πρώτο παιχνίδι του Ολυμπιακού στο Europa League. Αυτό είναι κόντρα στην Μπέτις, στις 20 Σεπτεμβρίου, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Η απίστευτη ατάκα του Μάρτινς στον Τουρέ

Αν κάποιος έχει ικανοποιηθεί περισσότερο απ’ όλους από τη μεταγραφή του Γιάγια Τουρέ στον Ολυμπιακό δεν είναι άλλος από τον προπονητή της ομάδας, Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός είχε τετ α τετ το βράδυ της Κυριακής στο Καραϊσκάκη με τον Ιβοριανό σούπερ σταρ.

Κι εκεί του επιφύλασσε μια ατάκα… έκπληξη. «Τώρα ετοιμάσου, θα σε… στύψω». Αυτό φέρεται να είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού στο τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας. Τι έκανε ο Τουρέ; Αποδέχθηκε το…challenge και απάντησε λέγοντας: «Είμαι έτοιμος για όλα».

Εκείνο που προκύπτει για τον Τουρέ είναι πως θα μπει στις προπονήσεις της ομάδας, με στόχο να είναι έτοιμος για το πρώτο (εκτός έδρας) παιχνίδι με τη Μίλαν στις 4 Οκτωβρίου, για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments