Αθλητισμός

Άγιαξ – ΑΕΚ: Εισιτήρια τέλος για Άμστερνταμ!

Άγιαξ – ΑΕΚ: Εισιτήρια τέλος για Άμστερνταμ!
Οι οπαδοί της ΑΕΚ εξάντλησαν τα εισιτήρια για το πρώτο ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Τα ελάχιστα εισιτήρια που είχαν μείνει για την εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ, έγιναν καπνός! Σήμερα (11/9) το πρωί βγήκαν στην διάθεση του κόσμου τα τελευταία εισιτήρια για το πρώτο ματς της φάσης των ομίλων που θα γίνει στην Ολλανδία και εξαφανίστηκαν μέσα σε λίγη ώρα.

Η επιστροφή της ΑΕΚ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, έφερε και μεγάλη ζήτηση. Αποτέλεσμα, τα εισιτήρια να αποδεχθούν ελάχιστα για τις απαιτήσεις που υπήρχαν.

Από νωρίς το πρωί είχαν σχηματιστεί ουρές για την απόκτηση ενός εισιτηρίου. Σε λίγες ώρες έφυγαν όλα όσα είχαν μείνει απούλητα.

Και μέσω Internet και μέσω του εκδοτηρίου στο ΟΑΚΑ, τα εισιτήρια τελείωσαν μέσα σε λίγες ώρες. Ήδη υπάρχει λίστα με όσους ζητούν εισιτήριο και δεν έχουν εξυπηρετηθεί, προκειμένου να βρουν… παράθυρο για μαγικό χαρτάκι από ενδεχόμενες επιστροφές συνδέσμων που κάνουν εκδρομές για το Αμστερνταμ.

Ζητάει επιπλέον εισιτήρια

Σε κάθε περίπτωση η ΑΕΚ θα ζητήσει 200-300 έξτρα εισιτήρια από τον Αγιαξ, αν και αυτά μοιάζουν ελάχιστα. Άλλωστε σύμφωνα με την ζήτηση και 5.000 εισιτήρια να είχε η ΠΑΕ ΑΕΚ για το ματς θα είχαν… τελειώσει.

Μόνο από το εξωτερικό υπάρχουν προγραμματισμένες οργανωμένες εκδρομές. Από Στουτγκάρδη, Νυρεμβέργη, Αννόβερο, Ντίσελντορφ και από εκεί και πέρα Λονδίνο, Βρυξέλλες, Ρότερνταμ. Χρόνιγκεν και άλλες ευρωπαϊκές πόλεις.

Tέλος, χθες στα Σπάτα βρέθηκε τηλεοπτικό συνεργείο του TRT (της διεθνούς αγγλόφωνης έκδοσης του τουρκικού δικτύου) για να κάνει θέμα για τη συμμετοχή της ΑΕΚ και την επιστροφή της στο Champions League με κόνσεπτ το… ελληνικό θαύμα της Ενωσης (μίλησαν Τσιγκρίνσκι, Κλωναρίδης και Πόνσε) με την επιστροφή της στα σαλόνια του ελληνικού και ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Συνολικά η ΑΕΚ πήρε 2.000 εισιτήρια, αλλά αναμένεται να ζητήσει άλλα 200 με 300, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες της, κάτι που ωστόσο δύσκολα θα κάνει δεκτό η πλευρά του Άγιαξ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments